©  Foto:

Generationsbesøg på Energimuseet

Tag på et generationsbesøg, hvor du som bedsteforælder sammen med dine børnebørn kan opleve de historiske huse og de mange spændende genstande - og se udviklingen af vores energiforbrug over tid.

Elektriciteten i fokus

Energimuseet udstiller hundredvis af elektriske genstande fra danskernes hverdag siden starten af 1900-tallet, f.eks. spolebåndoptageren, drejetelefonen og de populære elektriske Carmen Curlere.

I udstillingen er der masser af spændende historier at fortælle, hvor I kan komme tæt på hinanden og få sjove og lærerige oplevelser, og hvor du kan bringe gode historier og anekdoter videre fra din generation til den næste.

Sådan levede vi i 1920’erne, 1930’erne og 1960’erne

I Energimuseets historiske huse får du indblik i, hvordan vi danskere levede i 1920’erne, 1930’erne og 1960’erne, og du kan opleve datidens populære elektriske apparater, der var med til at forandre danskernes hjem og hverdag for evigt – og også meget aktuelt få fortællingen om energiforbruget over tid.

Dyk ned i en svunden tid på Energimuseet, hvor I også kan opleve storslået natur, Danmarks største vandkraftværk og udstillinger i 7 forskellige bygninger.

Se, hvad andre deler på Instagram

#energimuseet #visitviborg #visitaarhusregion