©  Foto:

Galleri Aadalen

Galleriet præsenterer anerkendte og professionelle kunstnere fra hele landet, med hvem der arrangeres skiftende separat- og gruppeudstillinger, temaudstillinger, kunstevents og skræddersyede firmaarangementer.

Udover aktuelle udstillinger kan der altid fremvises nye værker af galleriets faste kunstnere, samt nye og talentfulde kunstnere.

Galleri Aadalen drives ud fra en professionel indgangsvinkel, og de besøgende tæller både erfarne og kvalitetsbevidste kunder, samt nye kunstinteresserede.

Spændvidden i kunstnernes udtryksform og mangfoldighed gør et besøg hos Galleri Aadalen til en totaloplevelse, som inspirerer, underholder og udfordrer de besøgende.

Der afholdes 6-7 ferniseringer om året med både tilknyttede og nye kunstnere, hvor kunstinteresserede kan gå på opdagelse i de godt 100 m2 lyse og imødekommende lokaler. Her kan opleves et rigt udvalg af anerkendte kunstneres malerier, bronze, skulpturer, keramik og porcelæn. Det er et galleri med hygge og intimitet, som kunderne udtrykker det.

Køb af kunst er en tillidssag. Derfor er det er altid muligt at låne værker med hjem på prøve, således at man kan se og opleve kunsten i eget hjem. For Galleri Aadalen er det vigtigt at forene kunden, kunstneren og kunsten.

Galleriet, der er beliggende i midtbyen i Langå, åbnede i påsken 2010 og er opstået ud fra ønsket om at lave et galleri med kunst for alle.

Galleri Aadalen holder åbent hver onsdag kl. 16.00-19.30, samt den første weekend i hver måned kl. 13.00-16.00, ligesom der vil være åbent de weekender, hvor der er ferniseringer.
Derudover vil der altid være åben efter aftale.

”Kunst er som en ikke afsluttet samtale”