Gå til indhold
©  Foto:

Gådejagt i Aarhus med HVeM

Tag med HV?M på en intens gådejagt i Aarhus' gamle gyder og baggårde. Vælg mellem 2 forskellige missioner som tager dig med i gennem Aarhus' gader.

Tag med familien eller vennerne med på en spændende History Hunt rundt i Aarhus midtby. Her bliver I suget ind i den dramatiske jagt på enten en stikker eller en farlig massemorder.

I kan vælge imellem 2 forskellige jagter, som begge tager jer med igennem Aarhus' gader, stræder og baggårde. Med History Hunt kommer I helt tæt på historien, og I skal bruge jeres logik, kreativitet og samarbejdsevner til at løse gåder og udfordringer. 

Aarhus Brænder!

Kom med på jagten efter Danmarkshistorien største massemorder kendt som "Perletand". Perletand har allerede spruget adskellige sabotage-bomber rundt i Aarhus, og kun I kan stoppe ham! Find hans hidtil største bombe, og fang ham inden han kan gøre flere ugerninger. Det eneste I får som hjælp er kryptiske beskeder fra modstandsbevægelsen i Aarhus. Kan I nå at stoppe Perletand?

Læs mere, og book jagten her.

Stikker!

Tag på jagt efter stikkeren som har sprængt den kommunistiske modstandsgruppe i Aarhus, og stukker modstandfolkene til tyskerne. Nu er det jeres opgave at stoppe stikkeren inden der gøres mere skade.

I skal sammen løse en række knudrede gåder, som leder jer rundt i Aarhus på jagtten efter spor fra stikkeren.

Læs mere, og book jagten her.

Praktisk

Gådejagterme er helt uden skærm og strøm, og du får udleveret materialerne i caféen i Øst for Paradis.

Begge gadejagter er for 2-6 gådejægere fra 10 år og op, og tager cirka 2 timer.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #aarhusregion 

Share your moments with us: