Gå til indhold
©  Foto:

Firmaevents Jylland

Firmaevents Jylland tilrettelægger unik underholdning og aktiviteter over hele Danmark – for alle generationer.

Firmaevents Jylland bruger naturen, vandet og træerne og skaber aktiviteter, der vækker følelser, glæde, indlevelse, forundring og empati blandt deltagerne og skaber derved et godt fundament for dybere gensidig forståelse og samarbejde.

De inddrager kroppen, følelser, fantasien og ikke mindst humor, så alle får en succesoplevelse ved at deltage. De tilrettelægger også mere fysisk udfordrende opgaver med grænseudvidende oplevelser på vand og i højden.

Firmaevents Jylland har et frisk bud på aktiviteter og forandring

Firmaevents Jylland oplever, at teambuilding og samarbejdsaktiviteter har en positiv indvirkning på medarbejderne og deres samarbejde, og derfor tror de på, at deres koncepter gør en forskel i en broget verden med 1000 tilbud – og så er deres koncepter både udfordrende og sjove.

Firmaevents Jylland tilrettelægger teambuilding og team-aktiviteter for både små og store virksomheder, med hang til udvikling, humor, trivsel og effektivitet – uden at det belaster den enkelte – alle kan være med.

De arrangerer også gerne logi, fuld forplejning og underholdning.

Aktiviteter til lands, til vands og i luften

Firmaevents Jylland tilbyder en masse forskellige aktiviteter både på lands, til vands og i luften. Vil du gerne have arrangeret en sjov, spændende og aktivitetsrig dag for dine medarbejdere eller til det private arrangement, er du altid velkommen til at kontakte Firmaevents Jylland.

Du kan skrive til dem på firmaeventsjylland@gmail.com eller ringe på tlf. +45 60 64 34 13. Her kan de straks give dig et uforpligtendende tilbud på indhold og pris. 

Du har en sjov idé
- Firmaevents Jylland får det til at ske!

Se, hvad andre deler på Instagram

#firmaeventsjylland #visitskanderborg #aarhusregion

Share your moments with us: