©  Foto:

Far From Home udstilling på ARoS

Med følelsen af hjem og individets udfordringer i det moderne samfund i fokus, afrunder ARoS nu trilogien, som startede med Out of the Darkness i 2014. Far From Home udstillingen stiller det fundamentale spørgsmål - hvor er hjemme?

Hvor er hjemme?

Sammensætningen af værker i udstillingen er skabt ud fra spændingsfeltet mellem hjem som et mellemmenneskeligt og mentalt opholdsrum og hjem som et fysisk sted.

Udstillingen handler ikke om hjemmet som den fysiske ramme, der er indrettet efter smag og social identitet. Den handler om følelsen af at være hjemme og alt det, som eventuelt hindrer os i at have hjem et sted.

Trilogien

Den første udstilling var Out of the Darkness i 2014. Denne udstilling omhandlede de globale udfordringer som menneskeheden står over for. Den anden udstilling, som var i 2016, hed No Man is an Island - The Satanic Verses. Denne udstilling omhandlede de voldsomme politiske, økonomiske og kulturelle ændringer, som Europa oplevede på det tidspunkt.

Den første udstilling havde et globalt perspektiv, den anden var geografisk specifik, og den tredje, Far From Home, flytter helt hjem. Trilogien tager dig fra den globale verden til den enkeltes oplevelse af at være hjemme i denne verden.

Se, hvad andre deler på Instagram

#arosart #visitaarhus #visitaarhusregion