Gå til indhold
©  Foto:

Discgolf i Dyrehaven

Vil du gerne dyrke motion i naturens smukke omgivelser og samtidig teste dine evner til at sigte, kaste og ramme? Så er discgolf i Dyrehaven i Skanderborg noget for dig. 

I Dyrehaven Skanderborg ligger intet mindre end en 18-hullers discgolfbane, der ovenikøbet kaldes “Danmarks smukkeste discgolfbane”.

Du kan låne golfdiscs på Skanderborg Bibliotek. Det kræver blot, at du betaler 200 kr. i depositum, som du får tilbage, når du afleverer de lånte discs.
På Skanderborg Kommunes hjemmeside kan du downloade foldere med kort, regler samt et score-card, så der er styr på pointene. Du kan finde det hele her.

Det tager cirka 2 timer at spille alle 18 huller.

Hvad er discgolf?

Discgolf minder meget om golf, da du på afstand skal ramme et mål i det fjerne. I stedet for golfkølle, bold og hul i jorden bruger du i stedet en disc, der minder meget om en frisbee. Discen skal kastes og er i mål, når den rammer i den opsatte kurv over jorden.
Ligesom med golf, må du kaste discen fra hvor den sidste landede. Den helt store udfordring er at præcisere dit kast, så det passer til banens længde, terræn og vejrets forhold.

#skanderborgdyrehave #visitskanderborg #visitaarhusregionen

Share your moments with us: