©  Foto:

Decorate With Aarhus 2020

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året der gik. Ønsk byens mødeerhverv en god jul, oplev Tivoli Frihedens juleunivers og hør oplæg om at skabe stemning til udendørs arrangementer. Uformelt og hyggeligt. 

Dato 

Torsdag d. 26. november 2020 kl. 15.00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. november 2020
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb" eller tryk.

Pris

Gratis

Program

Glæd dig til at opleve Tivoli Frihedens juleunivers, hvor deres event-ansvarlige vil fortælle os, hvordan man skaber de rigtige omgivelser og stemninger til udendørs arrangementer. Vi byder på glögg og æbleskiver, ligesom I som altid kan få mulighed for at møde vores erhverv og ønske dem en glædelig jul.

Arrangementet vil primært foregå udenfor i Tivolis have, så husk varmt tøj, halstørklæde og hue – og ikke mindst det gode humør!
Mundbind og håndsprit sørger vi for.

Sikkerhed

Programmet er tilrettelagt med henblik på, at I skal føle jer trygge, og bliver løbende afstemt med gældende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Så vi trygt kan mødes og ønske hinanden en glædelig jul og tak for i år. Tivoli Friheden har afholdt flere arrangementer under coronatiden med stor succes og ros for deres sikkerhed.

Vi tager retten til at aflyse eller indføre deltagerbegrænsning, hvis det kræves. Bliver det nødvendigt med deltagerbegrænsning, gælder først-til-mølle-princippet.  

 

Hvad er Decorate with Aarhus?

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året der gik. Decorate with Aarhus afslutter årets erhvervsturismearrangementer. Her mødes alle partnere samt møde- og konferencedeltagere, som har deltaget i vores arrangementer i løbet af året, og ønsker hinanden god jul, hygger med juleaktiviteter og lidt godt til ganen.

Decorate With Aarhus er med andre ord et arrangement i julehyggens tegn. Fokus er på det sociale frem for et fokuseret salgsarrangement, men det er stadig rig mulighed for at netværke og knytte relationer til mødeerhvervet i Aarhusregionen.

 

Vi glæder os til at se dig!