Gå til indhold
©  Foto:

CoastZone - Teambuilding

CoastZone er Danmarks største teambuildingleverandør og kåret årets bedste i 2016, 2017 og 2018. Teambuilding med CoastZone kan med fordel indgå som en del af jeres møde- eller konferencedag, hvor aktiviteterne tilfører ny energi og kan være med til at forankre de faglige budskaber. Aktiviteterne kan også stå alene som socialt omdrejningspunktet for jeres personaledag eller firmafest.

Succesoplevelser for alle deltagere

Vores aktiviteter sætter gang i både hoved og krop og foregår inde såvel som ude. Benyt f.eks. Søhøjlandets smukke kulisse til teambuilding under åben himmel – både til lands og til vands.

Teambuilding med CoastZone er kendetegnet ved en særlig forståelse for det gode samarbejde, hvor fokus er på at skabe succesoplevelser for samtlige deltagere. Vi tilrettelægger vores aktiviteter, så flere forskellige persontyper udfordres, og alle dermed involveres og motiveres. Med blik for både den enkelte, teamet og virksomheden tydeliggør vi, hvordan forskelligheder er en styrke og et potentiale, som kan udnyttes til jeres fordel.

Aktiviteter til enhver lejlighed

Vores pallette spænder bredt, og vi er eksperter i at planlægge og afvikle alt fra teamdage og mødeaktiviteter over længere udviklingsforløb til firmafester og –events.

Måske ønsker I at styrke jeres samarbejde og fællesskab, forbedre jeres kommunikation og videndeling eller få gladere og mere effektive medarbejdere. Alt efter jeres ønsker og mål stiller vi skarpt på relationer og resultater.

Målrettet medspiller

CoastZone er et team af passionerede og løsningsorienterede praktikere, hvor bredden i vores ekspertise er jeres tryghed og garanti for en kompetent medspiller. Gennem rådgivning og dialog finder vi frem til den rigtige aktivitet for netop jer og målretter arrangementet efter dér, hvor I gerne vil bevæge jer hen – hvad enten destinationen er en sjov oplevelse eller læring, der sætter varige aftryk. Vi er specialister i at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker.

 

Share your moments with us: