Gå til indhold
©  Foto:

Burger Shack

Hos Burger Shack kan du glæde dig til at sætte tænderne i en saftig burger med flammegrillet bøf. Menukortet byder desuden på sprøde fritter, krydret med italiensk ost og timian.

Lækre burgere, chili cheese tops og chicken bites

Udover saftig burger og sprøde fritter serverer Burger Shack også chili cheese tops og chicken bites.

Burgere lavet med kærlighed, ærlighed og omhu

Den danskejede burgerkæde Burger Shack har været på alles læber - både på godt og ondt. I 2020 overtog den ambitiøse restaurantkoncern DiningSix burgerkæden, og nu er Burger Shack tilbage i topform.

Spændende "Shack menuer"

Vælg mellem syv forskellige "Shack menuer" - og der er noget til enhver smag og til alt, hvad hjertet begærer. Og med menuen følger de føromtalte "Shack Fries", der er krydret med italiensk ost og timian. Burger Shack benytter sig af 100 % dansk oksekød fra danske landmænd og også deres kyllingekød er 100 % dansk.

Lækker, vegansk burger

Måske er du veganer, spiser ikke kød eller noget helt andet. Det er intet problem. Burger Shack serverer nemlig også en vegansk burgermenu. Plantebøffen er lavet af ærteprotein og i den veganske brioche burgerbolle, finder du også vegansk cheddar og vegansk mayo.

Hyggeligt børneunivers

De midste besøgende i burgerrestauranten får en lille gave med hjem. I menuen gemmer sig en lille bog om Jack og alle hans eventyr. Børnemenuen serveres desuden i Jacks egen hytte.

I Aarhus finder du Burger Shack på to lokationer:

Se, hvad andre deler på Instagram

#burgershack #visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: