©  Foto:

Bolighuset Ry

Du finder Bolighuset Ry i den smukke, gamle terrakottafarvede bygning i hjertet af Ry. Bolighuset Ry er et møbelhus på 3 etager med det bedste inden for dansk design.

Hos Bolighuset Ry får du en hyggelig, hjemlig atmosfære med alle de kendte møbeldesignere samlet under et tag, side om side med nyere designere og brands.

Siden 1889

Bolighuset Ry blev etableret i 1889, hvor Christian Rasmussen åbnede en snedkerforretning i Ry. Opgaverne var alsidige – ligefra ligkister til vedligeholdelse af møbler. Forretningen tog fart og udviklede sig gennem generationer fra en privatbolig med tilhørende forretning til et møbelhus på 3 etager og 130 år på bagen. I dag er det 4. generation, søsterparret Anne Juhl og Mette Juhl Rasmussen som ejer Bolighuset Ry med Tanja Ahlmann som butikschef.

Høj kvalitet og godt håndværk

Glæden ved det gode, solide håndværk af høj kvalitet er her stadig og gennemsyrer den møbelfilosofi, som er blevet videregivet fra generation til generation. Det er en central og urokkelig del af Bolighuset Rys mentalitet, at møbler skal ses, bruges og tåle tidens gang.

Bag den beskedne facade, åbner døren sig til over 1.000 kvadratmeter udstilling på 3 etager. Bygningen emmer af en rolig atmosfære, hvor du kan gå på opdagelse og lade dig inspirere i vores møbelunivers.

Se, hvad andre deler på Instagram

#bolighusetry #visitskanderborg #aarhusregion