Gå til indhold
©  Foto:

Arrangementer i vinterferien på Værket

I vinterferien afholdes flere arrangementer på Værket i Randers. Tag til koncert eller forestilling og få et godt grin eller lyt til god musik i din vinterferie.

Musik og forestillinger i vinterferien

Mandag 14. februar - Eleanor Shanley og John Feeley

Oplev en af de største irske sangerinder, sammen med hendes ven John Feeley, når de optræder med deres fælles album. Vær vidne til en fantastisk aften når de to musikere har turnédebut på Værket i vinterferien.

Se mere og book billetter

Tirsdag 15. februar - Ørkenens Sønner

Oplev Ørkenens Sønners nye show "En Fez i en Hornlygte". Få et godt grin og en sjov aften i vinterferien, når de fire logebrødre indtager scenen, i Store Sal på Værket.

Se mere og book billetter

Onsdag 16. februar - Ørkenens Sønner

Oplev, eller genoplev, Ørkenens Sønners nye show "En Fez i en Hornlygte". Du er garanteret et godt grin og en sjov aften i selskab med de fire logebrødre i Store Sal på Værket.

Se mere og book billetter

Onsdag 16. februar - PLUS1: Violi Viola feat. Meire Santos

Oplev duoen Alexander Kraglund og Jeppe Holst når de inviterer den afro-brasilianske danserinde Meire Santos med på scenen. Tag med på en sanselig rejse til Rio de Janeiro og oplev den pulserende by med Samba, Choro og Bossa Nova.

Se mere og book billetter

Torsdag 17. februar - Ørkenens Sønner

Du får rig mulighed for at opleve Ørkenens Sønner denne vinterferie hos Værket. Se eller gense de fire logebrødre i din vinterferie.

Se mere og book billetter

Lørdag 19. februar - Mahamad Habane "Ham der komikeren"

Oplev Mahamad Habane med hans onemanshow "Ham der komikeren". Du har måske set ham på diverse programmer eller til Kronprinsparrets årlige prisuddeling i 2019. Denne vinterferie får du mulighed for at få en god aften med masser grin, når han optræder i Koncertsalen hos Værket.

Se mere og book billetter

Søndag 20. februar - Bedrag

Oplev Harold Pinters berømte trekantsdrama på Værket. Den moderne fortælling om utroskab har øje for både det absurde og det komiske i trekantsdramaet.

Robert og Emma er lykkelig gift, men Emma har en affære med Roberts ven Jerry. Dette ved Robert intet om - eller gør han?

Se mere og book billetter

Se, hvad andre deler på Instagram

#værket #værketranders #visitranders

Share your moments with us: