Gå til indhold
©  Foto:

AQUA til Fed Fredag

Glæd dig til at opleve AQUA til Fed Fredag i Tivoli Friheden, når de sætter gang i festen og tager dig med tilbage til 90'erne.

Det legendariske band, AQUA, som gennem 20 år har bragt finurlige sangtekster på de flestes læber, gæster i år Aarhus. AQUA hiver dig tilbage til de farverige 90'ere, og sørger for at sætte gang i festen når de indtager Friluftsscenen i Tivoli Friheden.  

90'erne er tilbage

Vores allesammens 90’er-favoritter, AQUA, der består af René Dif, Søren Rasted og den norske sangerinde Lene Nystrøm, har siden deres gennembrud i 97’ været kendt på international plan for deres utallige eurodance hits, der bl.a. tæller numre som ’Barbie Girl’, ’Doctor Jones’, ’Turn Back Time’, ’My Mamma Said’ og ’Back To The 80’s’. Med deres finurlige samt farverige musikalske og visuelle stil har de cementeret sig selv på den internationale musikscene, og gjort AQUA til det bedst sælgende danske band til dato.

AQUA har været meget igennem siden deres gennembrud for 20 år siden, herunder opløsning, comeback og mandfald, men de står i dag stærkere end nogensinde før, og de er om nogen mestre i at levere en festlig, hitspækket og uforglemmelig livoplevelse.

Du kan opleve AQUA til Fed Fredag den 20. maj 2022 kl. 20.00.

Fed Fredag - gratis med AarhusCARD

Til Fed Fredag kan du opleve en lang række fede koncerter i Tivoli Friheden. Hvert år præsenterer Friheden et bredt program, hvor der både er noget for unge og gamle, uanset om du er til pop eller rock. Koncerterne starter omkring kl. 20.00.

Du kan opleve AQUA til Fed Fredag den 2. maj 2022 klokken 20.00.

AarhusCARD: Gratis entré (inkluderer ikke turbånd)

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #fedfredag #visitaarhus #visitaarhusregionen