Gå til indhold
©  Foto:

AIDAmar

AIDAmar er et førsteklasses krydstogtskib med fred og afslapning. I denne rummelige wellness-oase kan man som gæst lade sine batterier op i et sandt paradis. AIDAmar byder både på dampbad, volleyball bane, kunstgalleri, kasino og meget mere.  

En oase på det åbne hav

Siden AIDAmar blev søsat i maj 2012, har skibet lagt mange tusinde sømil bag sig på sine ture rundt i Middelhavet, langs Europas vestlige kyster, i Skandinavien og i det baltiske område.

Ombord på AIDAmar er der særligt fokus på at underholde og forkæle de næste 2700, primært tyske, gæster. Hver aften er der forskellige former for underholdning med alt fra fantastiske musicals til rock aftener, hvor der bliver skuet ekstra op for musikken. Med hele ni forskellige restauranter ombord, er der heller ingen risiko for at gå sulten i seng i en af de mere end 1000 kahytter fordelt over skibets 15 dæk.

AIDAmar er et af AIDA cruises største skibe. AIDA cruises har i alt 14 krydstogtskibe, der alle er kendte for deres specielle udseende med et smilende ansigt på skroget. 

Fakta:

Passagerer: 2686
Besætning: 620
Længde: 253 meter
Brede: 32 meter
Primært sprog: Tysk

#cruisewithus #aidamar #visitaarhus

Share your moments with us: