Gå til indhold
AarhusCARD logo
Familie besøger Dokk1 i Aarhus

Her kan du få udleveret købte AarhusCARD

Foto: Photopop, VisitAarhus

Det er ikke længere muligt at købe AarhusCARD. Kortene kan benyttes til og med 31. december 2022 eller attraktionernes sidste åbningsdag inden denne dato.

Få udleveret dit AarhusCARD her:

Har du allerede købt et kort, kan du få det udleveret hos nedenstående steder.

Kan du ikke nå at bruge det inden 31. december 2022, kan du få det refunderet. Skriv til citycard@visitaarhus.com så hører du fra os snarest.

Liste
Kort
Turistinformation i Informationen i Dokk1
Foto: VisitAarhus

Turistinformation i Informationen i Dokk1

Har du brug for information eller inspiration til dit ophold, når du er i Aarhus? Vi står klar til at hjælpe dig. Du finder os i Informationen i DOKK1. Du kan også benytte touchskærmen i området.

Læs mere
Den Gamle By - Danmarks Købstadmuseum
Foto: Den Gamle By

Den Gamle By - Danmarks Købstadmuseum

Tag på en tidsrejse for hele familien i Den Gamle By - en helt unik seværdighed i Aarhus. Museet har de maksimale tre Michelin-stjerner i Travel Guiden, og er dermed et sted, der i allerhøjeste grad e...

Aarhus Airport
Foto: Aarhus Airport

Aarhus Airport

Aarhus Airport er Aarhusregionens nærlufthavn med blot 35 min. kørsel til Aarhus centrum og 40 min. til Randers. Der kører dagligt lufthavnsbus til og fra Aarhus til alle flyafgange og -ankomster.

Læs mere
Cafe Square i Billund Airport
Foto: Oliver Kielstrup

Billund Airport, Café Square

Hos Café Square kan I købe AarhusCARDs – og har I allerede købt kortene online, kan I fremvise jeres kvittering/bekræftelsesvoucher og få udleveret jeres fysiske kort, inden I skal ud på nye oplevelser. Café Squares åbningstider er tilpasset flytrafikken og kan derfor variere i løbet af året.

Læs mere

Share your moments with us: