Gå til indhold
AarhusCARD logo

Priser og betingelser

Det er ikke længere muligt at købe AarhusCARD.

Kortene kan benyttes til og med 31. december 2022 eller attraktionernes sidste åbningsdag inden denne dato.

Har du allerede købt et kort, og kan du ikke nå at bruge det inden 31. december 2022, kan du få det refunderet. Skriv til citycard@visitaarhus.com så hører du fra os snarest.

Priser

Køb dit AarhusCARD til 24, 48, 72 eller 120 timer. 

Voksen

24 timer kr. 329
48 timer kr. 449
72 timer kr. 599
120 timer kr. 749

Børn

24 timer kr. 165
48 timer kr. 225
72 timer kr. 295
120 timer kr. 375

Se aldersgrænser og regler her.

AarhusCARD inkluderer

 • Gratis adgang til 40 museer, attraktioner og aktiviteter
 • Gratis transport med bus i Aarhus og hele Region Midtjylland, inkl. x-busser, natbusser, Lemvigbanen og lufthavnsbusser til Aarhus og Billund. Bemærk at transport med tog samt ind og ud af Midttrafiks område ikke er inkluderet
 • Gratis transport med Letbanen
 • Rabat på shopping
 • Rabat på cykelleje
 • Gratis parkering (Navitas). AarhusCARD til voksne giver adgang til parkering i gyldighedsperioden. Børnekort giver ikke gratis parkering i Navitas. 

Se hele oversigten her.

 

For at være gyldigt skal dit AarhusCARD have

 • påført dato med første gyldighedsdag
 • påført klokkeslæt for startstidspunkt

Dato og klokkeslæt påføres ved første attraktion, eller inden du stiger på en bus.

 • Du kan bruge kortet, så meget du vil inden for gyldighedsperioden. Dit AarhusCARD skal fremvises i forbindelse med attraktionsbesøg, hvor det skal scannes i forbindelse med indgang.
 • Du kan besøge hver attraktion én gang. 
  Har du købt eksempelvis et 72 timers kort, har du ret til ét besøg per attraktion, og du kan lægge dette besøg, som du ønsker inden for de 72 timer.
 • Du skal have kortet på dig og vise det på forespørgsel eller ved påstigning i busser, når du benytter det som transportkort. 
  Bemærk i den forbindelse at AarhusCARD er underlagt periodevis kontrol, og at der udstedes bøde i bus, hvis kortet ikke er korrekt udfyldt. Det er kortholders ansvar at udfylde kortet korrekt. VisitAarhus hæfter ikke ved forkert udfyldning. Sørg for, at dato og klokkeslæt er skrevet korrekt. Et kort, som er overstreget, rettet eller har ulæseligt data, er ikke gyldigt og kan ikke længere bruges.
 • Brug af bustransport fra lufthavnen kræver at det fysiske kort bliver tilsendt. Husk at tilføje porto ved bestilling.
 • Tabte eller ubenyttede AarhusCARD refunderes ikke.

Regler og betingelser ...

Så snart bestillingen er bekræftet, er købet omfattet af følgende regler og betingelser:

Din reservation er bestilt hos VisitAarhus og ved at bekræfte købet, indgår du en kontrakt med os. Medmindre andet er angivet, vil vi trække hele beløbet fra det benyttede kreditkort inkl. forsendelsesomkostninger (hvis kortet skal sendes med posten), når købet er gennemført.

VisitAarhus tager ikke ansvar for eventuelt lukkede, aflyste eller fyldte attraktioner, museer eller aktiviteter. Ligeledes tager VisitAarhus ikke ansvar for forsinkede/aflyste busser eller tilgængeligheden af de gratis parkeringspladser.

Der er ikke indeholdt moms i salgsprisen på AarhusCARD.

Har du ikke modtaget din bekræftelses-mail?

Undersøg om mailen er havnet i spamfilteret.

Er mailen ikke i din indbakke eller i dit spamfilter inden for et par timer, kan du kontakte os på citycard@visitaarhus.com

Hvis du køber dit AarhusCARD online accepterer du, at vi sender dig en mail med spørgsmål om dine oplevelser med AarhusCARDet. 

Læs mere om AarhusCARD

Share your moments with us: