VIND flotte 8000BlueMonday Forældrepræmier

Deltag på www.facebook.com/8000BlueMonday 

Vi håber I får alletiders herlige konfirmation og ikke mindst en sjov og hyggelig Blå Mandag sammen med jeres konfirmander i Smilets By. Det er jo ikke forældrene, som bliver overdænget med gaver til de unge menneskers konfirmation – men derfor skal I ikke snydes. Forældre kan nemlig også deltage i BlueMonday-konkurrencerne ifm. de unge menneskers konfirmation – og måske bliver du én af de heldige vindere af flotte præmier – så SKYND DIG IND PÅ facebook.com/8000BlueMonday og deltag i ugen før din Blå Mandag – og HELD OG LYKKE :0)

PRÆMIERNE HER PÅ SIDEN ER FRA 2019 - præmier for 2020 er på vej..!

Deltag i konkurrencen: 

8000BlueMondaykonkurrencerne afvikles på facebook.com/8000BlueMonday.

VIND forældrepræmier til Wakeup Aarhus med dit 8000BlueMonday kort

VIND forældrepræmier til ARoS Aarhus Kunstmuseum med dit 8000BlueMonday kort

VIND forældrepræmier til Moesgaard Museum med dit 8000BlueMonday kort

VIND forældrepræmier til Café Stiften med dit 8000BlueMonday kortDet med småt:
Præmierne udloddes af de enkelte præmiegivere. Vinderne trækkes vilkårligt mellem alle deltagere frem mod de 5 Blå Mandage, som afvikles i Aarhus. Præmierne skal afhentes af vinderne efter nærmere anvisning eller fremsendes direkte til vinderne – dette oplyses direkte til vinderne. Evt. gyldighedsperiode på præmierne oplyses direkte til vinderne. Vindere får direkte besked og offentliggøres endvidere på www.8000Blu... samt www.faceboo....

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter. 
(Konkurrencerne er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook, Apple eller Google. Ved afgivelse af informationer, gives disse til styregruppen bag 8000BlueMonday.dk og ikke til Facebook, Apple eller Google. Evt. oplyste kontaktinformationer bruges ALENE til lodtrækningen og benyttes ikke efterfølgende).

Læs mere om Konfirmandpræmier

Del denne side

Del dine billeder med os...


#8000BlueMonday


Del gerne din Blå Mandag med os på Instagram, Facebook, Twitter og lign... og også gerne billeder fra dine forberedelser til konfirmationen og din Blå Mandag.