Tryg Blå Mandag i Aarhus

Noget af det vigtigste for konfirmanderne, for jer som forældre og for os som Blå Mandag destination er, at de unge mennesker kan færdes trygt og godt i byen på deres blå mandag – og det kan de i Aarhus.

Politiet passer rigtig godt på byens unge gæster og er meget synligt til stede. I de foregående år, hvor vi siden 2011 har fået opgørelser fra de Blå Mandage, har der ikke været anmeldelser fra unge under 16 år på BlueMonday-datoerne i Aarhus – og ifølge Østjyllands Politi, var 2018 umiddelbart på linje med de foregående år.

I Bruuns Galleri kan I om formiddagen og eftermiddagen møde 8000BlueMondays egne serviceguider. De vil rigtig gerne hjælpe hvis I har spørgsmål om byen, brug for praktiske informationer, hvis I skal finde vej og meget andet.

Også i Friheden er der masser af servicevagter til at hjælpe og holde øje med at alle hygger sig og er trygge. Når mørket falder på er der endnu flere til at kigge efter konfirmanderne i midtbyen. Byens Natteravne, ofte fra Ældresagen, er også altid klar til at hjælpe, guide og give gode råd med på vejen.

Læs mere:

8000BlueMonday-konfirmandkortet her  
8000BlueMonday-forældrekortet her

Oplev meget mere af Aarhus på disse links…

VisitAarhus 
Aarhus City 
Tivoli Friheden 
Bruun´s Galleri 
Salling 
CinemaxX 

Del denne side

Del dine billeder med os...


#8000BlueMonday


Del gerne din Blå Mandag med os på Instagram, Facebook, Twitter og lign... og også gerne billeder fra dine forberedelser til konfirmationen og din Blå Mandag.