Cruise with Aarhus - krydstogtssatsning

Tilkøb: Cruise with Aarhus - krydstogtssatsning

Cruise with Aarhus - krydstogtssatsning

Som en del af krydstogtssatsningen får du en unik mulighed for at komme i direkte kontakt med de mest købestærke endagsturister – nemlig krydstogtgæsterne.
I løbet af 2019 forventer vi godt 70.000 krydstogtgæster og 25.000 ansatte i Aarhus, der vil være fordelt på i alt 35 anløb.

Sæsonen starter i 2019 allerede den 6. april og strækker sig helt frem til den 11. oktober. Købestærke amerikanske, asiatiske og ikke mindst europæiske gæster vil besøge Aarhus, og som partner af Cruise with Aarhus vil du stå i første række, når gæsterne går i land. 

Dialog og markedsføring over for krydstogtrederier og turoperatører

Ved besøg fra internationale krydstogtrederier og turoperatører kan din virksomhed komme i dialog med disse. Dertil kommer muligheden for at blive en del af de forskellige former for guidede ture, som vi præsenterer for rederier og turoperatører som ”Best of Aarhus”.

Når et krydstogtskib er i havn

På dage med krydstogtanløb har din virksomhed mulighed for at præsentere jeres produkter direkte over for kunderne i Velkomstområdet på Aarhus Havn. Ved denne direkte kontakt med gæsterne har din virksomhed mulighed for at påvirke krydstogtgæsternes valg af, hvordan de skal bruge deres dag i Aarhus. En helt unik mulighed for synlighed, som udelukkende er forbeholdt ved tilkøb af Cruise with Aarhus.

Nyhedsbreve og Krydstogtmagasin

Som en del af Cruise with Aarhus bliver din virksomhed omtalt i de nyhedsbreve, vi udsender i forbindelse med krydstogtanløbene. Dertil kommer præsentation i Krydstogtmagasinet, der bliver udleveret til alle krydstogtgæster ved ankomsten til Aarhus.

 

Krydstogtanløb i Aarhus

 

Periode:

01.01. 20189 - 31.12. 2019

Pris:

fra kr. 25.000 (prisen er ekskl. moms) 

Kontakt:

Rasmus Svane 
+45 8731 5004

Del denne side

      Forretningspartner       
      Strategisk VIPpartner       

Follow us on LinkedIn

linkedin.com/company/visitaarhus