Tal og mængder

Hvor meget? Hvor mange? Hvornår?

Nedenfor har vi samlet tal, rapporter og analyser for turismen i Aarhus, Business-Region Aarhus samt Region Midtjylland.

Dette vil forhåbentlig være med til at give dig et overblik over den nuværende situation og tendenser inden for turismebranchen.

Statistik og analyser

  • Turismebarometeret er en dataplatform, hvor du kan se både nuværende og historiske data. Barometeret viser turismens udvikling via både tal og grafer, hvilke kan give dig den nødvendige viden og indsigt om turismen i Aarhus og omegn.

  • Du kan også følge med i udviklingen af turismen i Aarhus og resten af Danmark via diverse turismeanalyser.

  • Hvis du søger information om Aarhus’ omdømme, har Aarhus Kommune samlet en vidensbank med præsentationer og analyser. 

  • Mangler du den nyeste viden om internationale tendenser i turismen, turismens udvikling og turisterne i Danmark, har VisitDenmark lavet en vidensbank. Eksempelvis kan Destinationsmonitoren hjælpe dig med at se udviklingen af overnatningstal på destinationsniveau.

Overnatningstal:

  • Vil du se, hvordan overnatningstallene har udviklet sig fra 2008 og frem, kan du udarbejde en illustration af det ønskede data.

  • Danmarks Statistik samler, producerer og formidler data omkring overnatningstal i Danmark og danskernes ferie-og forretningsrejser.

Del denne side

VisitAarhus' studieportal

VisitAarhus' studieportal er målrettet studerende, der ønsker at dykke ned i og undersøge arbejdet med turismen i Aarhus.

Søger du turistinformation, inspiration eller andet anbefaler vi, at du søger videre på www.visitaarhus.dk

Studieportalens indhold: 

VisitAarhus Studieportal 
Hvem er VisitAarhus 
Marketing og presse 
Service for gæsten 
Erhvervsturisme 
Krydstogt 
Tal og mængder 
Karriere som studerende hos VisitAarhus 
Kontakt VisitAarhus