Sommer og romantik ...

Nyd en kærestetur i Aarhus

Nyd sommeren i Aarhus, hvor roserne de seneste år er væltet ned over byen. Topplacering som must-visit destination 2017 hos Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo gør, at alle taler om Aarhus. 

Og netop i Aarhus er strand, moderne storby og skov inden for gåafstand, hvor du i fulde drag kan nyde en skøn ferie sammen med den eller dem, du holder af. Sammen kan I her finde oplevelser både til hygge og nærvær, sjov og aktivitet, forkæle jer selv på en tur gennem de gamle og smukke kvarterer eller nyde en tur på strandbaren og få en dejlig dukkert i Aarhus Bugten.

Besøg byens attraktioner ...

Moesgaard Museum

Museerne i Aarhus har gennem de seneste år oplevet en særdeles velfortjent opblomstring. Your rainbow panorama på toppen af ARoS har været med til at sætte Aarhus på landkortet - også internationalt, og på Moesgaard Museum bliver fortiden vakt til live og blandt andet giver dig en unik mulighed for at se Rejsen - fra fødsel til død, og ikke mindst 70-kvarteret i Den Gamle By har i den grad løftet museumsoplevelsen ud i helt nye dimentioner. 

Med disse og mange andre nye initiativer og unikke udstillinger er det en ny og særlige oplevelse at gå på museum.

Et lille tip: kig forbi nogle af de skjulte skatte, der også venter dig i Aarhus, og som helt sikkert vil give jer små overraskelser og sjove oplevelser.

Highlights i Aarhus

Highlights i Aarhus

I Aarhus sker der altid noget - også hen over sommeren. Om du skal en tur til stranden, til beachwalley, i Tivoli eller til koncert, ja så har du muligheden i Aarhus. På siden over Sommerens TOP-oplevelser kan du finde masser af inspiration til, hvad du kan opleve, når du er i Aarhus.

Tag på restauranter og café

På restaurant og café i Aarhus

Aarhus emmer af liv, hygge og aktivitet, og på byens caféer sidder folk og nyder den skønne stemning. Langs Aarhus Å summer det af liv, her kan I tage jer en pause og opleve byen, der lever omkring jer - næsten hele døgnet.

Det gastronomiske niveau er højt, og byens kreative gourmetkokke går ikke på kompromis med kvaliteten og blandt byens mange restauranter, er der hele tre Michelin-stjerne restauranter - og alle inviterer dig på en skøn gastronomiske smagsoplevelse.

Slap af på shoppingtur gennem byen

Par går tur i Latinerkvateret

Shopping og design er en af Aarhus' mange styrker. I kan gå en tur langs Strøget og finde inspiration i en af de store kædeforretninger, eller nyde Latinerkvarteret og alle de skæve sidegadeområder omkring Vestergade, som byder på en kreativ og trendy stemning, med charmerende små butikker og specialforetninger.

Er I i humør til en rigtig shoppingtur er stormagasinerne Salling og Magasin og storcentret Bruun's Galleri centralt placeret og byder på mærkevare og shoppingoplevelser i verdensklasse. 

Tag del i en aktiv by ved vandet

Par spiller vollyball ved strandbaren

Beliggenheden ved vandet, den lange kystlinie og skove både nord og syd for byens centrum åbner for alle muligheder for en aktiv ferie. Cykelstierløberuteroutdoor gyms og Den Blå Rambla giver rig mulighed for aktiviteter på vandet venter, for eksempel kan I prøve jeres kræfter af med en af de mange vandaktiviteter.

Vil I hellere hygge ved vandkanten? Gør som aarhusianerne og søg mod en af lystbådehavnene eller den yngste bydel Aarhus Ø. Mærk den hippe atmosfære og dyp tæerne i vandkanten fra de hyggelige trappeopsatser.

I kan også slå jer ned ved Strandbaren med sport, aktiviteter og loungeområde og få et pust af sommer, sol og ren hygge. Her kan I også gå en tur forbi det unike bolighus Isbjerget, som efterhånden er bleve verdenskendt. 

Aften - natteliv og hyggelige stunder

Vadestedet by night

Når lyset bliver blødere, og aftenmørket så småt sniger sig ind over Aarhus, vågner musikken og byens mange scener for alvor op til dåd. 

Om I er til de store forestillinger og internationale stjerner i Musikhuset Aarhus, eller på byens natklubber, barer og pubs, eller hellere vil gå på jagt efter jeres egne favoritter blandt de små spillesteder, det er helt op til jer.

Mulighederne er mange, og det er bare at lade sig friste og dykke ned i byens mange tilbud.

En skøn nattesøvn

Hotel Oasia 

I Aarhus har I mulighed for på forhånd at vælge et overnatningssted, der passer lige præcis til jer.

Her er små romantiske hoteller med hyggeligt indrettede værelser. Og netop dette kan du i Aarhus også opleve på mange af de store både danske og internationale hoteller, som lægger en stor ære i at tage godt imod jer og sørge for at I får de bedste oplevelser under jeres ophold i byen. 

Mere sommer i Aarhus ...

Del denne side

Gode tilbud netop nu i Aarhus

Gode tilbud netop nu

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Tips til de bedste sommeroplevelser i Aarhus

TOP sommeroplevelser når du er i Aarhus

Vi har her samlet en oversigt over oplevelser, du bare SKAL se og opleve, når du er i Aarhus hen over sommeren.

 

Rigtig god ferie og rigtig god fornøjelse :-)

Top gratis oplevelser

Gratis oplevelser

Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i Aarhus. Her er der masser af gratis oplevelser, aktiviteter og underholdning - både for børn og voksne.

Vidste du at...

Regnbuen 'Your rainbow panorama' er ét af de steder i Danmark, hvor der bliver taget flest fotos og efterfølgende delt på sociale medier.

Lyset, farverne, højden og udsigten -og ikke mindst stemningen giver nogle helt perfekte rammer for at få et unikt og evigt minde sammen med den eller dem, man holder af...

Prøv det selv - og del det på #AarhusTogether

AarhusCARD – oplev mere for mindre

AarhusCARD: oplev mere for mindre!

  • Gratis adgang til mere end 25 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus i Aarhus og hele region Midtjylland
  • Gratis transport med Letbanen
  • Gratis parkering i centrum af Aarhus

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med gratis entré til attraktioner og aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Tag din kæreste med til Aarhus...
og nyd hinanden og de skønne omgivelser

- både med og uden de kære små :-)

Romantisk ferie i Aarhus

Tag jer tid til hygge og nydelse...
... besøg byens kvarterer

Kvarterene i Aarhus har en livlig atmosfære, og du behøver blot at gå rundt om et hjørne, og det er som du er gået fra Paris til Barcelona på et enkelt sekund. 

Nyd byens mange små kvarterer og sidegader

... nyd en tur på cykel

Aarhus på Cykel

Par på cykel

Aarhus er en skøn cykelby, og det er nemt at komme rundt. Overalt i byen er der indrettet cykelstier og veje.

Har I ikke selv cyklen med, er der mulighed for at låne en gratis bycykel

Nyd en romantisk frokost

Tag jer tid til at nyde hinanden

Romantisk frokost i aarhus

Lækker og veltilberedt middag, skøn atmosfære, hygge og nærvær - med den du holder af.

Gastronomi i verdensklasse

Restaurant Frederikshøj

Aarhus har hele tre Michelin-restauranter som vil tage jer med på en gastronomisk sanse- og smagsoplevelse i verdensklasse

Vidste du at...

... Aarhus er kåret som Nordens bedste shoppingby

Shopping i Aarhus

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

Grønne oaser

Aarhus er en by med rigtig mange åndehuller og frirum...

afslapning ved Graven i Latinerkvarteret

... find en stille plet i Mindeparken, gå en tur i botaniskhave, eller besøg de nyåbnede Væksthuse.