Sommerhygge i Aarhus

Sommer og romantik ...

Nyd en kærestetur i Aarhus

Nyd sommeren i Aarhus - en by, hvor roserne de seneste år er væltet ned over byen. Topplacering som must-visit destination 2017 hos Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo gør, at alle taler om Aarhus.

Og netop i Aarhus er strand, moderne storby og skov inden for gåafstand, hvor du i fulde drag kan nyde en skøn ferie sammen med den eller dem, du holder af. Sammen kan I her finde oplevelser både til hygge og nærvær, sjov og aktivitet. Her kan I forkæle jer selv på en tur gennem de gamle og smukke kvarterer eller nyde udelivet med en dejlig dukkert i det nye havnebad eller i Aarhus Bugten.

Sommerguide

Få her en hurtig guide til sommeroplevelser for to i Aarhus eller find inspiration nedenfor.

Besøg byens attraktioner ...

Besøg byens mange attraktioner

Museerne i Aarhus har gennem de seneste år oplevet en særdeles velfortjent opblomstring. Your rainbow panorama på toppen af ARoS har været med til at sætte Aarhus på landkortet - også internationalt, og på Moesgaard Museum bliver fortiden vakt til live og giver dig blandt andet en mulighed for at se den facinerende udstilling På Djengis Khans Stepper. I kan også tage en tur gennem 70-kvarteret i Den Gamle By, en historisk hyggelig tur, hvor I kan kigge ind i jeres egen, jeres forældre eller bedsteforældres tidligere hjem.

Et lille tip: kig forbi nogle af de skjulte skatte, der også venter jer i Aarhus, og som helt sikkert vil give jer små overraskelser og sjove oplevelser.

Byens restauranter og caféer

På restaurant og café i Aarhus

Aarhus emmer af liv, hygge og aktivitet, og på byens caféer sidder folk og nyder den skønne stemning. Langs Aarhus Å summer det af liv, og her kan I tage jer en pause og opleve byen, der lever omkring jer - næsten hele døgnet.

Slap af på en shoppingtur gennem byen

Par går tur i Latinerkvateret

Shopping og design er en af Aarhus' mange styrker. I kan gå en tur langs Strøget og finde inspiration i en af de store kædeforretninger, eller nyde Latinerkvarteret og alle de skæve sidegadeområder små kvarterer, som byder på en kreativ og trendy stemning, med charmerende små butikker og specialforetninger.

Er I i humør til en rigtig shoppingtur er stormagasinerne Salling og Magasin og storcentret Bruun's Galleri centralt placeret og byder på mærkevare og shoppingoplevelser i verdensklasse. 

Tag del i en aktiv by ved vandet

Nyt havnebad i Aarhus

Beliggenheden ved vandet, den lange kystlinie og skove både nord og syd for byens centrum åbner for alle muligheder for en aktiv ferie. Cykelstierløberuter, grønne oaser og outdoor gyms giver rig mulighed for aktiviteter på og ved vandet, for eksempel kan I prøve jeres kræfter af med en af de mange vandaktiviteter.

Aften - natteliv og hyggelige stunder

Aften- og natteliv i Aarhus

Når lyset bliver blødere, og aftenmørket så småt sniger sig ind over Aarhus, vågner musikken og byens mange scener for alvor op til dåd. 

Om I er til de store forestillinger og internationale stjerner i Musikhuset Aarhus, eller på byens natklubber, barer og pubs, eller hellere vil gå på jagt efter jeres egne favoritter blandt de små spillesteder, det er helt op til jer.

Mulighederne er mange, og det er bare at lade sig friste og dykke ned i byens mange tilbud.

Del denne side

Gratis oplevelser i Aarhus

Gratis oplevelser

Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i Aarhus. Her er der masser af gratis oplevelser, aktiviteter og underholdning - både for børn og voksne.

AarhusCARD – oplev mere for mindre

AarhusCARD: discover more

  • Gratis adgang til mere end 25 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus i Aarhus og hele region Midtjylland
  • Gratis transport med Letbanen
  • Gratis parkering i centrum af Aarhus

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med gratis entré til attraktioner og aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Gode tilbud netop nu i Aarhus

Gode tilbud netop nu

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Tips til de bedste sommeroplevelser i Aarhus

TOP sommeroplevelser når du er i Aarhus

Vi har her samlet en oversigt over oplevelser, du bare SKAL se og opleve, når du er i Aarhus hen over sommeren.

 

Rigtig god ferie og rigtig god fornøjelse :-)