Skab tid og gejst til salg

Skab tid til gejst og salg - Seminar
I dag bliver Hotel-, konference/møde- og messebranchen i stigende grad udfordret på mange områder grundet et stort udbud og øgede omkostninger.

Disse brancher bliver i stigende grad nødt til at revurdere den tilgang og kommunikation i forhold til den måde de i dag arbejder med salg og mersalg. Nogle af de daglige udfordringer kan være at skabe tiden til salg, holde fokus på opgaven og ikke mindst at kunne motivere dels egen indsats samt de øvrige ansvarlige medarbejdere der i virksomheden har kontakt til gæster og kunder.

Vi afholder inspirationsseminar for at give input og viden til, hvordan du skaber motivation til arbejdet med salg og service. 

Program for seminaret

  • Hvordan skaber du tid til salg?

  • Hvordan skaber du gejst i virksomheden?

  • Fokus på mersalg. Hvordan skaber du en flottere bundlinie i din virksomhed?

Formålet er at du går fra seminaret med konkrete værktøjer til dit arbejde med salg og service. Derudover er der rig mulighed for udveksling og erfaring med andre kolleger fra turistbranchen. 

Hvem kan deltage?
Seminaret henvender sig til alle, der arbejder med salg, mersalg og service på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter, pco eller destinationskontor. Du er direktør, salgsansvarlig, afdelingsleder, arrangementskoordinator eller lignende.

Underviseren
Edel Clausen, som er underviser på dagen, har mere end 20 års erfaring inden for hotelbranchen, bl.a. som hoteldirektør i 11 år. Hun har arbejdet med økonomi, salg/service, udvikling og gennemførelse af HR, ledelses- og strategiopgaver. Edel er underviser på salgs- og servicekurser og laver bestyrelsesarbejde i f.eks. handels-, turist- og brancheforeninger.

Del denne side

ErhvervsturismeAkademiet

Forside: ErhvervsturismeAkademiet

Invitation til seminar i PDF-format

Invitation til Skab tid og gejst til salg

Dato for seminar:

Herning, Scandic Regina Herning

3. marts, 12:30-16:00

Underviser: Edel Clausen

Underviser - Edel Clausen

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørerende ErhvervsturismeAkademiet, kan du kontakte VisitAarhus på info@visitaarhus.com.