Nyd en juletur til Aarhus - Juleshopping i Aarhus

Juleshopping i Aarhus er en helt særlig oplevelse. Her kan du lade dig forføre af de nyeste trends i byens juleoppyntede stormagasiner, bruge hyggelige timer i de små designerbutikker i det hyggelige Latinerkvarter og lade juleroen indfinde sig med en tur på et af de mange julemarkeder i Aarhus. 

Find den perfekte julegave i Aarhus' stormagasiner

Juleshopping i Aarhus 2018 from VisitAarhus on Vimeo.

I julemånederne pynter Aarhus' stormagasiner traditionen tro op til jul og skaber de perfekte rammer til årets juleshopping.

Bevæg dig op af Aarhus' gågade under den smukke lysende stjernehimmel til stormagasinet Salling, der indbyder til juleshopping for hele familien. Snup en varm kop kaffe fra Starbucks eller nyd den flotte udsigt over Aarhus klædt i julelys fra Salling ROOFTOP

I byens shoppingcenter Bruuns Galleri finder du den perfekte kombination af designerbutikker og high street kæder, hvor den perfekte julegave venter. Hvil benene med en kop kaffe og en bid brød på Emmery's, Baresso eller nyåbnede Hotel Chocolat. 

Juleshopping i charmerende kvarterer

Shopping i aarhus i julen

En gåtur rundt i byens byens brostensbelagte Latinerkvarter ved juletid er altid en stemningsfyldt oplevelse. Julelysene og den diskrete juleudsmykning giver jer mulighed for at nyde julestemningen.

Hyggelige små designerbutikker

Smut forbi Mulberry, Utzon eller 1+1 Textil og Design på din inspirationstur efter juleønsker. Find de unikke smykker til julegaver hos smykkedesignerne AMOKsmykker og Karen Norup smykker og i inspirerende PANDORA.

 Julelækkerier i Aarhus 

Julemad i Aarhus Langhoff og Juul Foto Raisfoto

Når benene skal hviles og maven fyldes, byder Aarhus' mange restauranter og cafeer inden for til lækker julemad og hyggelige timer sammen. 

Julelækkerier

Aarhus' to madmarkeder kan du nyde julelækkerier fra hele verden i uformelle rammer. Også på Aarhus' mange julemarkeder kan I hygger jer med et glas gløgg og æbleskiver, mens I finder den sidste julegave, utratiotionel julepynt og flotte juledeokorationer. 

 Juleaktiviteter og juleoplevelser i Aarhus

Alletiders Jul i Den Gamle By

På Aarhus' museer og teatre får I juleoplevelser, der fuldeender et dejligt juleophold i Aarhus. Her kan I tilbringe hyggelige timer sammen og tage en skøjtetur, opleve Alletiders Jul i Den Gamle By, Jul i Friheden eller lad jer opsluge af et juleeventyr eller en julekoncert i Musikhuset Aarhus.

Se alle julens oplevelser i Aarhus her

Det helt rigtige sted at sove i Aarhus!

 Juleophold i Aarhus

Ikke kun byen er pyntet op, også hotellerne sætter julestemningen i fokus hele december måned. Find det helt rigtige sted at bo på www.bookaarhus.dk, eller dyk ned i oversigten over de mange muligheder over overnatning i Aarhus, og find hoteller, vandrerhjem og Bed & Breakfast, der passer til jer.

Og fra det øjeblik hvor I checker ind på jeres hotel i Aarhus er juleferien i gang. Book et ophold direkte på go.bookaarhus.com - og nyd Aarhus i den skønne juletid. 

Glædelig jul i Aarhus
www.juleaarhus.dk

Del denne side