Seminar om netværk

Seminar om netværk i Aarhus
Deltag i dette netværksseminar og lad Charlotte Junge guide dig igennem et program, der giver dig input og konkrete metoder, som du kan anvende direkte efterfølgende, i forhold til at arbejde både strategisk og praktisk med netværk.

Hvis du netværker med de rigtige mennesker og på den rette måde, kan du få den viden, du har brug for – de kontakter og nye ideer, du sukker efter – eller sparring og samarbejdspartnere på de nye koncepter, du gerne vil udvikle. 

Når du ønsker at skabe nye koncepter og i fællesskab at tiltrække flere/nye kunder til regionen, så er det afgørende at tænke i netværk. På seminaret vil du blive præsenteret for et bud på netværkstankegang og –metode. Du får også praktiske input og råd om, hvordan du kan netværke med henblik på at skabe forretningsudvikling gennem netværk.

Program for seminaret

  • Netværkstankegangen - hvad er netværk og hvad kan netværk bruges til?
  • Netværksmetoden - hvordan netværker jeg målrettet i praksis?
  • Netværksøvelse - hvordan får jeg systematik i netværksarbejdet?
  • Temanetværk - præsentation af effekten af at etablere og udvikle disse - hvorfor og hvordan?

Hvem kan deltage?
Seminaret er for dig der arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter, pco eller destinationskontor. Du er leder eller medarbejder med ansvar for udvikling, drift, salg og booking. Fælles for jer er at I ønsker nye input til at arbejde strategisk med netværk for bl.a. at tiltrække flere kunder og opnå nye partnerskaber.

Underviseren
I 2003 etablerede Charlotte Junge virksomheden JUNGE, som beskæftiger sig med 4 hovedforretningsområder: Netværk, Karriererådgivning, Virksomhedsudvikling og Bestyrelsesarbejde.

Charlottes baggrund er en HA og HD(U) fra hhv. Handelshøjskolen i Aarhus og København. Hun har arbejdet 8 år i Kina som projektleder, controller og salgschef samt derefter som HRManager hos Jyllands-Posten og konsulent hos Mercuri Urval. Charlotte har skrevet tre bøger om netværk NETVÆRK –vejen til målet , NETVÆRK – vejen til målet, version 2.0 og senest The Networking Journey i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet Alumni.

Læs mere om Charlotte Junge her

Del denne side

ErhvervsturismeAkademiet

Forside: ErhvervsturismeAkademiet

Præsentation fra dagen
Dato for seminar:

Aarhus, Kunsthal Aarhus

16. december 2013, 9:00-12:00

Netværk - vejen til målet

"Netværk handler om at give og tage, men ikke på noget for noget-måden. Det kan lyde naivt, men hvis du giver, så gør det for at hjælpe, for at se din viden, erfaringer m.v. blive anvendt til gavn for andre – og vær klar til at få igen.

Ikke nødvendigvis lige umiddelbart efter og ikke nødvendigvis af alle, du har givet noget, men der kommer noget igen – og regnskabet bliver over tid udlignet ligesom på gynger og karruseller."

Citat fra Netværk - Vejen til Målet, af Charlotte Junge

Underviser: Charlotte Junge

Charlotte Junge

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørerende ErhvervsturismeAkademiet, kan du kontakte VisitAarhus på info@visitaarhus.com.