Oplev en ungdommelig energi, en historisk fortid og en puls der altid banker

Se og oplev Aarhus

Aarhus, Danmarks anden største by, byder på museer i verdensklase, fremragende shopping, havn, strand og skov og samtidig er det landes højeste koncentration af studerende og dermed Danmarks yngste by.

Det gastronomiske niveau er højt, atmosfæren er livlig og caféerne fyldte. Og selv om Aarhus er ung i hjertet, er det også en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden.

TOP attraktioner i Aarhus

TOP attraktioner i Aarhus

Hvad du absolut skal se, når du er i Aarhus! De mest populære attraktioner er blandt andet Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

ARoS giver et billede på både moderne arkitektur og kunst i Aarhus

Kunst og arkitektur

Kunst og arkitektur hænger sammen, og det gør den i allerhøjeste grad i Aarhus. Om du besøger ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus Rådhus bygget af Arne Jacobsen eller den nye havnefront, hvor byggeriet skyder op i disse år, vil du få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Michelin Guide til Aarhus

Aarhus Michelin Guide

Michelin Guiden er særlig berømt for fokus på restauranter, men i guiden Michelin Travel bliver der også uddelt stjerner til attraktioner, kirker, hoteller og byer i Aarhus.

Se her hvordan stjernerne er drysset ned over Aarhus

Gratis oplevelser i Aarhus

Gratis oplevelser i Aarhus

Events, museer og skjulte steder

Dyk ned i den mange begivenheder i Aarhus

Det store overblik...

I Aarhus sker der altid noget - hele året. Her har vi samlet nogle af de mange begivenheder der finder sted i Aarhus. Dyk ned i dem og se, hvad du har lyst til at opleve.

Nyd en shoppingtur til Aarhus

Tag veninderne med til Aarhus

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus, du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Børnehøjde - og masser af sjov i Aarhus

I børnehøjde

Du kan helt sikkert får det sjovt i Aarhus - du skal blot beslutte dig for, hvilke oplevelser du har lyst til. Du kan få sus i maven, du kan du se, prøve og røre ved fortiden, opleve nutiden og udforske fremtiden. Så kom an - kom og udforsk Aarhus.

Nyd en ø-tur til Samsø eller oplev det skønne Djursland

En dagstur - uden for Aarhus

Nyd en tur til Samsø eller Djursland - begge skønne naturperler tæt på Aarhus.

Aarhus for LGBT'ere

Aarhus for LGBT'ere

Aarhus er en by for såvel danske og internationale biseksuelle, homoseksuelle og transseksuelle - uanset hvem du er

Kulturruter i Danmark

Kulturruter i Danmark

Tag på opdagelse på tværs af Jylland. Find oplevelser inden for dine interesser - om du er til kunst og kultur, historie og samtid eller ønsker at opleve, hvem danskerne var i 1974, under krigen eller lære om ligestilling og om det at være holdt fange i et fængsel.