Resultaterne taler for sig selv

ErhvervsturismeAkademiets resultater taler for sig selv!

Gennem projektets levetid har vi opnået enestående resultater med at øge væksten inden for erhvervsturisme i Region Midtjylland. Gratis kompetencegivende kurser har været medvirkende til at klæde ledere og medarbejdere på til at løfte opgaven. Kurserne var bygget op omkring erhvervets ønsker og var målrettet ansatte som arbejder med erhvervsturister/gæster på f.eks. hotel, konference- og messesteder, restaurant, attraktioner med mødefaciliteter eller destinationskontor.

I løbet af projektet blev der afholdt åbne og virksomhedsrettede forløb og kurser inden for de fire overordnede temaer "digitalisering", "værtskab", "forretningsudvikling" samt "salg og udvikling af møder". Hvis du vil læse mere om de afholdte aktviteteter, kan du finde dem under tidligere arrangementer på denne side.

Bred opbakning fra hele regionen
I hele Region Midtjylland har der været bred opbakning om ErhvervsturismeAkademiets aktiviteter.

  • Hele 123 virksomheder har deltaget i ErhvervsturismeAkademiets aktiviteter.
  • 606 unikke deltagere har deltaget i åbne og virksomhedsrettede kurser.
  • I gennemsnit har de 606 deltagere brugt 29,9 timer på kompetenceudvikling.
  • Dette giver et resultat på 2515 kursusdage (persondage), hvilket var mere end 61% flere timer end forventet ved projektets start.
 
Her er blot nogle af de opnåede resultater
I forløbet "Aarhus på TripAdvisor" havde vi det som erklæret mål, at Aarhus skulle være det mest populære rejsemål i Jylland samt komme i top 10 over populære rejsemål i Danmark. Læs hvordan det gik her.
 
I værtskabsforløbene hos forskellige erhvervsturismeaktører i Region Midtjylland har vi haft som erklæret mål, at medarbejdernes evner for værtskab skulle forbedres. Læs hvordan det gik her.
 
Tak for nu 
Der skal fra ErhvervsturismeAkademiets side lyde en stor tak til deltagere og virksomheder, der gennem de seneste år har højnet deres kompetencer gennem ErhvervsturismeAkademiets aktiviteter og bidraget til de flotte resultater.

Del denne side

ErhvervsturismeAkademiet

Forside: ErhvervsturismeAkademiet

 

 

 

Video fra afslutningsseminar

ErhvervsturismeAkademiet holdt afslutningsseminaret 22. september 2014. Få et gensyn med dagen, og hør om nogle af resultaterne og erfaringer fra projektet.

Udtalelse: Digital Vækst rækken

”Inden vi var med i Digital Vækst forløbet, var vi ikke rigtigt aktive på Facebook. Efter forløbet blev vi meget aktive på Facebook, hvilket førte til en øget indsats på Instagram, da vi så et potentiale i at knytte disse platforme sammen. Det er sket som et resultat af kurserne.”

Christian Bendixen, Radisson Blu Scandinavia

Udtalelse om Strategiværksted

”Strategiværkstedet og især Mike Hohnen, har lært mig at fokusere på de vigtigste elementer i hvorledes vores virksomhed sikrer et positivt udbytte af en professionel strategi og handlingsplan. Til glæde for medarbejdere, gæster og ejerkreds.”

Thomas Weifenbach Jensen, Montra Odder Parkhotel

Generel udtalelse om ErhvervsturismeAkademiet

"Tak for nogle veltilrettelagte og inspirerende kurser, som jeg virkelig har kunnet bruge i det daglige arbejde. Super dygtige instruktører, der har forstået at finde balancen i ”at fylde på” og samtidig lade os arbejde sammen om opgaverne”.

Marianne Bjørn, Danske Hoteller