Præsentationsteknik

Præsentationsteknik

Præsentationsteknik

Mange mennesker har i deres job eller privatliv behov for at præsentere et emne, sælge et budskab eller kunne tale foran en større forsamling. Mange af os bliver imidlertid nervøse, når vi skal holde et oplæg – og det er fuldstændig normalt. Det afgørende er, at du lærer at styre din nervøsitet og komme i mål med dit budskab. Derudover er kunsten at fange tilhørernes interesse, involvere dem og gøre en forskel i deres hverdag.

På kurset ”Dit budskab skal gøre en forskel” lærer du at forberede, strukturere og præsentere et emne med entusiasme og overbevisning. Du træner også din evne til at udnytte dit potentiale i mødet med andre mennesker, da du får indsigt i dine personlige styrker i præsentationen.

Hvem kan deltage?
Forløbet henvender sig til dig der arbejder med eller er i berøring med erhvervsgæsten i forbindelse med sit ophold. Du er medarbejder eller leder på hotel, konference- eller messecenter, på en restaurant, attraktion med mødefaciliteter eller arbejder som PCO eller på destinationskontor. Din funktion er fx. receptionist, projektleder, koordinator, kok, tjener eller lignende, hvor du på en eller anden måde oplever at skulle fortælle om, sælge, præsentere et emne eller indhold for gæster eller samarbejdspartnere.

Underviseren
Ole har mange års erfaring med salg og salgsledelse fra bl.a. Dansk Supermarked Gruppen. Har i de sidste 16 år arbejdet som proceskonsulent ved In Consulting, kursusleder ved Carsten Mørch Kurser og konsulent ved Comentor, hvor undervisningen i værtskab, salg og kundeservice har været kernekompetencer. Ole er bl.a. certificeret i JTI, 4MAT og Coaching.

Del denne side

ErhvervsturismeAkademiet

Forside: ErhvervsturismeAkademiet

Datoer:

Hold 1 finder sted på følgende datoer:

Dag 1 - 26. september kl. 9-16
Dag 2 - 9. oktober 9-14.

Hold 1 afholdes på Gl. Skovridergaard, Silkeborg 

Hold 2 finder sted på følgende datoer:
Dag 1 - 28. oktober 9-16
Dag 2 - 11. november 9-14.

Hold 2 afholdes på Gl. Skovridergaard, Silkeborg

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørerende ErhvervsturismeAkademiet, kan du kontakte VisitAarhus på info@visitaarhus.com.