Vores Verden på Naturhistorisk Museum

Oplev udstillingen Vores Verden på Naturhistorisk Museum – en finurlig og kreativ udstilling om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Udstillingen er bygget med kærlighed og kreativt med multikunstner Shane Brox og fortæller i børnehøjde, hvad FN’s 17 verdensmål står for – og hvilke konsekvenser menneskets levevis har for verden.

En levende og bæredygtig udstilling

Det bliver en levende udstilling i konstant udvikling, for alle børn bliver inviteret med til at bygge med og være med til at skabe en bedre verden – Vores Verden.

Formålet er at give så mange børn og familier i Danmark som muligt viden og energi til at tage kloge og bevidste verdensmålsvalg i hverdagen. Det bliver en udstilling fyldt med håb og handlekraft, så vi sammen kan skabe en bedre verden.

Genbrugt materialer og gammelt legetøj

Udstillingen bliver bl.a. skabt af genbrugsmaterialer, gammelt legetøj og udstoppede dyr fra museet, der alle fortæller historier om, hvad FN's verdensmål går ud på - og hvad man selv kan gøre. En af de vigtigste ting i udstillingen er, at den ikke er færdig, når den åbner! For ligesom i den rigtige verden vil Vores Verden være i løbende udvikling. Museets gæster vil nemlig efter åbningen bygge videre på udstillingen, så den hele tiden udvikler sig og skifter ansigt.

Du kan se udstillingen frem til den 4. januar 2021.

 

#naturhistoriskmuseum #naturhistoriskmuseumaarhus #visitaarhus