Vinterferie hos Rush trampolinpark

Hos Rush Trampolinpark har de masser af sjove aktiviteter i vinterferien. Rush kan give jer en aktiv og hyggelig dag for hele familien.

På grund af covid-19 kan der være ændringer i åbningstider og program. Tjek altid stedets egen hjemmeside for nyeste information.

Vinterferie hos Rush trampolinpark

Kom en tur i Rush Trampolinpark i vinterferien. Der er masser af sjov og bevægelse for hele familen - og alle kan være med. Rush har noget for alle – store som små. Forældre og bedsteforældre kan nyde en kop kaffe og et stykke kage café, mens ungerne bruger en masse energi på trampolinerne.

Sjove aktiviteter i vinterferien

Hos Rush kan du prøve alle de forskellige sjove aktiviteter i vinterferien. I kan for eksempel samle hele familien eller finde modstandere i parken og tage en Dodgeball-kamp (høvdingebold). Det er for alle, både store og små. Husk en masse kampgejst! I kan også tage en kamp mod hinanden på Reaction Wall, og se hvem der er hurtigst på både fødder og hænder. I kan også altid prøve det kendte Wipeout. I kan også prøve kræfter med Battle Beam, og se hvem der kan blive stående længst tid.

Der er Glow Hours alle dage i vinterferien. Der bliver skruet op for diskolyset og musikken og alle kan være med! Du har også mulighed for at købe fede glowarmbånd og fingerlys, så du kan være en vigitg del af festen.

Forældrehop i vinterferien

Der er også mulighed for forældrehop i vinterferien, som giver forældre adgang til at hoppe på trampolinerne i 30 minutter. Så kan du prøve banen af sammen med børnene. Det koster 50 kr. for 30 min.

Husk de obligatoriske Rush-sokker til 25 kr., hvis I ikke allerede har et par med (de kan gemmes til næste besøg i parken).

Fri adgang med AarhusCARD

Med et AarhusCARD får du fri adgang til Rush i en time inklusiv strømper. Du kan læse mere om AarhusCARD her.

#rushaarhus #trampolinpark #gettherush