Gå til indhold
©  Foto:

Villa Dining

Hos Villa Dining kan du opleve et unikt og vidunderligt madkoncept. Den hyggelige villa i Risskov danner rammen om en sjælden helaftensoplevelse med skønne, nordiske gourmetretter, gode vine og en behagelig betjening.

Nordisk gastronomi og design i smuk forening 

Et besøgt hos Villa Dining minder på mange måder om en dejlig middag hjemme hos gode venner. I døren bliver du budt hjerteligt velkommen og derefter vist gennem stuerne i den smukke, gamle patriciervilla. Ved dit bord kan du læne dig tilbage i bløde og behagelige designermøbler, mens du nyder stemningen af hjemlig hygge og smagen fra de udsøgte, nordiske gourmetretter.

Vælg Guld- eller Sølvmenu 

Hos Villa Dining har de fundet på et vidunderligt aftenkoncept. Du kan vælge to forskellige menuer, Guldmenuen og Sølvmenuen.   

Med Guldmenuen får du hele Villa Dining-pakken med snacks, appetizer og tre fantastiske gourmetretter. Hertil kommer en perfekt tilpasset vinmenu, særligt udvalgt til aftenens skønne middag, og vinbaren er ad libitum. Aftenen slutter du af med kaffe og avec og lidt til den søde tand.

Sølvmenuen serveres mandag til torsdag og indeholder snacks, forret, hovedret og dessert. Drikkevarer er tilkøb. Både Sølvmenuen og Guldmenuen er sammensat af sæsonens bedste råvarer, og du får disse to gourmetoplevelser til rørende billige penge.

#villadining #visitaarhus #visitaarhusregionen