TopGunn til Fed Fredag

TopGunn til Fed Fredag

Foto: Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus. Oplev TopGunn i storform, når han indtager Tivoli Friheden til Fed Fredag!
Adresse

Tivoli Friheden

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+ 45 86147300

Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus.

TopGunn indtager Friluftsscenen i Tivoli Friheden, når han giver den gas med sin koncert til Fed Fredag i Friheden. 

Nyt album, samme TopGunn

Den danske rapper TopGunn er klar med karrierens tredje album "1991". Det nye album byder blandt andet på numre  som "Undskyld Jeg Ringer" og "Detaljen".

Det er dermed en TopGunn i topform, der kommer til at skabe festlig stemning i Friheden med sine mange hitsange og brandvarme rim. 

Om TopGunn

TopGunn fik danskernes opmærksomhed, da han i 2013 debutterede med kæmpehittet "Tilbud". Senere samme år udgav han debutalbummet "21", og fik dermed etableret sig som en del af den danske rap-elite. Som liveartist har Topgunn altid været garant for at levere en festlig og hitspækket koncert, der kan få selv de største skeptikere til at bobbe med hovedet.

Fed Fredag - gratis med AarhusCARD

Til Fed Fredag kan du opleve en lang række fede koncerter i Tivoli Friheden. Hvert år præsenterer Friheden et bredt program, hvor der både er noget for unge og gamle, uanset om du er til pop eller rock. Koncerterne starter omkring kl. 20.00.

AarhusCARD: Gratis entré (inkluderer ikke turbånd)

#tivolifriheden #fedfredag 

Adresse

Tivoli Friheden

8000 Aarhus C

Priser

Billetpriser

135 DKK

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af