Thomas Helmig i Ceres Park

I sommeren 2022 kan du for første gang opleve Thomas Helmig på et dansk stadion - og så endda på hans hjemmebane på Ceres Park i Aarhus.

På Ceres Park & Arena i den danske midsommer vil Thomas Helmig danse og synge for i en fest med alle de sange, der har sat fut i festglade danskere de sidste fire årtier.

Uforglemmelig udendørs koncert

Den store sommerkoncert kommer til at foregå på en helt ny scene med bedre udsyn fra hele stadion. Og Helmig disker op med et nyt show, der garanteret får publikum til at danse og synge med. Det er der heldigvis også plads til - kun 35.000 bliver lukket ind, for at sikre at alle kan få en helt fantastisk danse oplevelse. 

Koncerten vil fuldende mange år med fantastiske Thomas Helmig koncerter i Aarhus - bl.a. jubilæumskoncerten for Aarhus Festuge i 2014 i Mindeparken og et brag af en koncert på Northside Festivalen i 2017.

Masser af gæstestjerner

Helmig kommer ikke til at stå alene på den store stadion scenen. Der vil senere blive offentliggjort andre navne, som kommer til at gøre Helmig selskab - og det kan kun blive godt!

På grund af corona virus er koncerten rykket til sommeren 2022 - glæd dig til den 11. juni 2022!

#thomashelmig #cerespark #visitaarhus #visitaarhusregionen