Gå til indhold
©  Foto:

TEDxAarhus

TEDxAarhus får dig til at genantænde din nysgerrighed og genopfinde ideer, når de mødes til et event fuld af live talks, optrædener og interaktive oplevelser, der hver især vil udfordre, underholde og inspirere dig omkring emnet. 

TEDxAarhus er stolte af at være et af Danmarks førende speaker-events og for fjerde år i træk har de genopfrisket vores format ved at flytte arrangementet til Centralværkstedet i hjertet af Aarhus for at understøtte den urbane vibe.  

Hvad er TED?

TED er en non-profit organisation, der arbejder for at udbrede idéer, der er værd at dele. TED står for Technology, Entertainment og Design. Konceptet startede for 30 år siden som en 4-dages konference i Californien. Nu er TED vokset og udbredt til mange forskellige lande, herunder Danmark, hvor verdens førende tænkere taler i 18 minutter eller mindre. Mange af talerne kan ses gratis på TED.com. Af tidligere talere kan nævnes Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan og Daniel Kahneman.

Hvad er TEDxAarhus

Ud fra ånden ’ideas worth spreading’ har TED skabt et program kaldet TEDx, som er lokale, selvorganiserede events, der bringer mennesker sammen for at dele en TED-inspireret oplevelse. TEDxAarhus eventen udgøres af live TEDx taler kombineret med TED Talks-videoer, der giver anledning til dyb diskussion samt følelsen af samhørighed med det lokale samfund.

Vær opmærksom på, at TEDxAarhus foregår på engelsk. 

#tedxaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen