Spisesalon

Spisesalon

Spisesteder
Restauranter
Hos Spisesalonen får du en unik madoplevelse, hvor smuk design, lækker mad og god betjening danner ramme om en uforglemmelig sanseoplevelse.
Adresse

M. P. Bruunsgade 33

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@spisesalon.dk

Telefon:86122053

Lad dig forkæle med udsøgte aftenretter, klassiske, danske frokostretter, morgenmad, brunch og naturligvis restaurantens prisvindende smørrebrød. Til din søde tand skal du kigge efter restaurantens fristende medaljer.

Rustikt langbord

I spisesalonen er mødet omkring det rustikke langbord omdrejningspunktet – her er plads til både intime samtaler og spontane møder med andre gæster.

Indretningen er inspireret af tidligere tiders parisersaloner, som var samlingssted for kunstinteresserede. Derudover er det nordiske udtryk ikke til at komme udenom med de smukke træmøbler, som er overdækket med bløde lammeskind, og brændestablernes hjemlige duft af skov, bark og harpiks.

Sæsonens råvarer

Maden i Spisesalons køkken er traditionelt med et moderne præg, og du vil finde retter, som for de fleste vil vække barndomsminderne til live igen - blot i en opdateret udgave.

Menukortet skifter med årstiderne, så det altid er sæsonens bedste råvarer, der præsenteres i retterne. Spisesalonen samarbejder desuden med forskellige leverandører, der hver især er garanter for råvarernes kvalitet. Hos Spisesalon er den grundlæggende filosofi, at tradition skal kombineres med samtidens udtryk, så det bedste fra begge verdener træder frem.

Omtalt i Michelin Guide Nordic Cities

Spisesalon er omtalt i Michelin Guide Nordic Cities, som kun anbefaler de allerbedste restauranter i Norden. Guiden beskriver Spisesalon således: ”En uformel smørrebrødscafé, populær blandt shoppere”.

#spisesalon #visitaarhus 

Adresse

M. P. Bruunsgade 33

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 19 / 31 Dec 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat

09:00 - 22:00

Sun

10:00 - 22:00

Relaterede produkter

Updated by: