Slap Af Aarhus

Slap Af

Foto: Slap Af Aarhus
Spisesteder
Restauranter
Slap Af har i en lang årrække været det foretrukne mødested for mange århusianere, og det er der en særlig grund til. På den lille restaurant i det charmerende Latinerkvarter er atmosfære samt den personlige og afslappede service nemlig i højsædet.
Adresse

Studsgade 8

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@slapaf.nu

Telefon:+45 86 18 18 14

Lækre, lokale råvarer

Restaurantens dygtige kokke sørger for, at din mad er både spændende, velsmagende og tilberedt af årstidens friske råvarer med udgangspunkt i nordiske og lokale råvarer. Dette kombineret med traditionelle tilberedningsformer giver dig en smagfuld og visuel stærk restaurantoplevelse.

Menu

Slap Af byder indenfor til en varieret og spændende à la carte menu, men er særligt besøgt for restaurantens forskellige serveringsmenuer. Her kan du vælge 3, 4 eller 5 serveringer alle ugens dage og få en dejlig madoplevelse til en skarp pris. Alternativt kan du gå efter den populære menu ”2 retter & 2 glas vin” mandag til torsdag.

Drinks og cocktails 

Betjeningen hos Slap Af er både frisk, opmærksom og personlig, og så er alle tjenere tilmed uddannede bartendere, så der er gode muligheder for at fortsætte middagen med restaurantens spændende udvalg af signaturcocktails.

#slapafaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Studsgade 8

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdag

17:00 - 23:00

fredaglørdag

17:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af