Service & Co

Service & Co har specialiseret sig i at lave guidede ture i og omkring Aarhus. Uanset om du er på egen hånd, i en lille gruppe eller del af en stor flok, kan du få en guidet tur, der giver dig et indgående kendskab til Aarhus.

Book en guidet tur

Service & Co tilbyder byvandringer, busture både i og udenfor Aarhus samt ture, der matcher jeres ønsker og behov. Der er altid spændende historier at høre om Aarhus, uanset om du er interesseret i arkitektur, historie, kunst eller det moderne Aarhus.

Veluddannede guider 

Service & Co. har en stor stab af veluddannede guider, der giver din tur i Aarhus og omegn en ekstra dimension. De står for booking af guider til krydstogtanløbene i Aarhus, så deres guider har derfor en bred erfaring med ture i både Aarhus og omegn – fx Silkeborg, Randers, Ebeltoft, Fyrkat og meget mere.

Mulighederne er mange, og deres veluddannede guider brænder for at fortælle og har et dybtgående kendskab til byen, dens muligheder, kvaliteter og historie.

En verden af sprog

Service & Co har guider, der taler dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, russisk, kinesisk, polsk, svensk og norsk.

Udover at lave guidede ture kan Service & Co også hjælpe dig med at bestille og reservere bus, bespisning, underholdning, guideservice i lufthavnen og lufthavnstransport.

#service_co #visitaarhus #visitaarhusregionen