Restaurant Flammen er det ideelle sted for kødelskeren

Restaurant Flammen

Foto: Restaurant Flammen
Spisesteder
Restauranter
Restaurant Flammen er stedet, hvor du som gæst kan nyde en stor grillbuffet med mad lavet af de bedste råvarer. Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde, som du blandt andet finder midt i Aarhus. 
Adresse

Toldbodgade 6

8000 Aarhus C

Kontakt

Telefon:+45 35 26 63 64

15 slags kød på grillen hver aften

Restaurant Flammen er en restaurant, der med hygge og nærvær både er egnet til børn og voksne. I den store buffet, kan du altid som minimum finde 3 slags forretter, hvor minimum 1 af dem er en fiskeanretning. 

Derudover kan du altid vælge mellem minimum 15 slags kød fra grillen. Her kan du nyde alt fra Black Angus til dansk svinekød eller kødtyper som kænguru og zebrafaseret krokodille, som er fra Restaurant Flammens eget slagteri.

Masser af tilbehør og stor salatbar

Til at understøtte det saftige og smagfulde grillede kød, kan du vælge mellem min. 10 forskellige varme retter, salatbar med minimum 50 varianter og friskbagt brød med diverse smørvarianter, dressinger og saucer.

Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro, hvor de bedste råvarer og visionen om, at alle gæster skal have en god oplevelse, altid er i centrum.

#restaurantflammen #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Toldbodgade 6

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 19 / 31 Dec 20

fredaglørdag

17:00 - 23:00

02 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagsøndag

17:00 - 22:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af