VisitAarhus

Ordet i Aarhus Teater

Besøg Aarhus Teater og oplev Kaj Munk oprørende og anmelderroste dramaforestilling, Ordet. En unik forestilling som er skrevet i vildskab om tro og mirakler. 

 

 

Stærke sager

Kaj Munk ønsker at ramme publikum som et chok i sjælen med han bedste og mest intense skuespil. Ordet blev skrevet på blot seks dage og i en afsindig rus. Forestillingen Ordet er stærke sager, og den blev en kæmpe succes, inden den blev taget af plakaten, da corona lukkede landet. Aarhus Teater glæder sig derfor til at præsenterer publikum for den bevægende klassiker.

Historien

Den grundtvigianske storbonde Mikkel Borgen nægter sin søn Anders at gifte sig med den kvinde, han elsker, for hun er ud af indremissionsk slægt. Mikkels svigerdatter, Inger, med det store hjerte og den rene barnetro prøver at overbevise patriarken om, at kærligheden må overvinde strid og uenighed. Dog uden større held. Inger dør i sin barselsseng, og Mikkels sindssyge søn, Johannes, kaster sig på knæ ved hendes kiste og anråber Herren i bøn. Fra troens skælvende dyb kalder han på et mirakel.

#aarhusteater #visitaarhus #visitaarhusregionen