Nordic Meetings and Events Expo 2020

Møder og konferencer
Conferences
Skab synlighed på Nordens største mødemesse. VisitAarhus står får standen, så du kan have fuldt fokus på at skabe salg og danne gode relationer med danske og nordiske mødekøbere. Sammen kan vi få gang i mødemarkedet igen!
Adresse

Forum CPH, Julius Thomsens Plads 1

1925 Frederiksberg C

Kontakt

E-mail:aj@visitaarhus.com

Telefon:+45 41 12 46 07

Hvad er Nordic Meetings and Events Expo (NMEE)?

Den årlige NMEE er Nordens største fagmesse inden for møder, konferencer og events. Messen varer to dage og er arrangeret af Kursuslex.

At deltage i NMEE i år, kan være ekstra værdifuldt. Da mødekøberne ikke har haft mulighed for at afholde møder med vores branche i foråret grundet corona, vil der muligvis også være mere konkret forretning i år. Det er nu, vi skal være synlige – når Danmark roligt åbner igen.

Tilmeldingsfrist

Der er begrænset pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Pris for deltagelse

Det koster 12.000,- at deltage på messen (begge dage).

Læs mere om messen her og se Messen i tal.

Hvem deltager på messen?

COVID-19 har skabt plads til gentænkning, og der er nu øget fokus på at skabe kvalitet frem for kvantitet.
Kursuslex har i år valgt, at udelukkende relevante mødekøbere må deltage – der vil derfor ikke være studerende eller potentielle udstillere i gangene, som der har været tidligere. En beslutning, der skaber rum for en mere målrettet og fokuseret messe. De forventer 1500-2000 deltagere.

Kursuslex oplever allerede nu efterspørgsel fra mødekøbere, som ønsker at deltage – en efterspørgsel, der stort set matcher tidligere år.

VisitAarhus’ stand på messen

VisitAarhus deltager med en stor messestand på ca. 65 kvm, der samler hele Aarhusregionen. Ved at stå sammen, skaber vi en stor stand med stærke aktiviteter og tiltrækningskraft.

Timm Vladimirs køkken og Kathrine Andersen Chokolade, står på standen med det primære formål at tiltrække opmærksomhed hen imod os. Det var en stor succes sidste år.

Vi har tidligere deltaget med dette setup med stor succes, og ved at genbruge det og samarbejde med nogle af vores stærke partnere, giver det os mulighed for at holde prisen for deltagelse nede.

COVID-19 og messen

Messearrangøren, Kursuslex, har grundet COVID-19 været nødsaget til at flytte dette års messe fra marts til september. Med fokus på myndighedernes anbefalinger, arbejder Kursuslex målrettet på at skabe et koncept, der kan håndtere landets nuværende situation og samtidig bevare den høje værdiskabelse for udstillere.

Læs mere om de sikkerhedsmæssige tiltag her.

Adresse

Forum CPH, Julius Thomsens Plads 1

1925 Frederiksberg C

Åbningstider

02 Sep 20 / 03 Sep 20

OnsdagTorsdag

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af