Gå til indhold
©  Foto:

Music City Aarhus 2022 - Let's Come Together

Glæd dig til at være sammen om livemusikken, når Music City Aarhus 2022 sætter gang i Aarhus med årets tema Let's Come Together. Denne store åbningskoncert den 26. marts bliver startskudet for et år med skønne, fede liveoplevelser for alle, der hungrer efter livemusik og fællesskab. 

Let's Come Together

Elsker du musik - er du inviteret! Music City Aarhus 2022 byder alle musikelskere inden for til byens mange musikalske tilbud med Let's Come Together, hvor Aarhus sætter en fed streg under, hvad byen kan tilbyde med sit sprudlende og international anerkendte musikliv.

Åbningskoncert

Den 26. marts lyder startskudet og udover den store koncert, 'Lydsporet fra en by' på Bispetorvet i centrum af Aarhus, vil der være en lang række arrangementer og koncerter rundt omkring i byen.

Music City Aarhus 2022 bliver et musikår med masser af livemusik, og du kan glæde dig til at stå side om side med byens mange dygtige musikere og musikaktører. Glæd dig til et stjernespækket program med musik i mange forskellige genre. 

Om Music City Aarhus 2022

Music City Aarhus 2022 er hele Aarhus' Musikbyår. Alt sammen dedikeret til musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken. Aarhus har et mangfoldigt musikliv med en stærk tradition for ar samarbejde. Music City Aarhus 2022 giver Aarhus muligheden for at skabe en inkluderende fortælling om den farverige musikalske scene, der præger Aarhus.

Følg med og se seneste nyheder om programmet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#musiccityaarhus2022 #visitaarhus