Miniudgaven af Letbanetoget

Modelparken Danmark

Foto: Modelparken Danmark
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Modelparken Danmark er en oplevelse for hele familien. Tag for eksempel en tur med et rigtigt modeldamptog der futter afsted på kul og vand. Du kan også køre en tur med Modelparkens eldrevne mini-udgave af Letbanen. 
Adresse

Egå Møllevej 213

8250 Egå

Kontakt

E-mail:mail@modelparken.dk

Telefon:+45 93962213

Minitog

I sommerhalvåret kan du køre rundt i parken med de forskellige tog med størrelsesforholdene 1:8 eller 1:4. Modelparken Danmark har intet mindre end 19 forskellige miniudgaver af faktiske og fiktive tog. Togene boltrer sig henover et baneanlæg på 550 meter, som desuden også er forsynet med remise, værksted, en jernbaneoverskæring med bomme og et stationsområde med billethus.  

Banen vil føre dig over bjerge, gennem tunneller, på broer over søen og hen til hovedbanegården. Du kommer også forbi remisen med drejeskiver, en kommandopost til styring af togene og gennem et modellandskab, hvor alt er lavet ca. 4 gange mindre end de naturlige forhold.

Efter lokomotivet er der påsat vogne, hvor du kan sidde og nyde turen rundt i Modelparken Danmark. 

Alle er velkomne

Der er ingen entré pris i Modelparken og en tur med toget koster en flad 20'er. Du er selvfølgelig velkommen til at tage en picnic-kurv med, som du kan nyde ved stationen eller på græsplænen. Indgangen og vejen ned til stationsområdet er belagt med sten, og der er overkørsler ved sporene så det er let at komme omkring. Modelparken har også en handicapvogn som kan tage en kørestol med rundt på sporet. 

Åbningstider

Hver søndag mellem påske og uge 42: Kl. 10 - 15
Desuden tirsdag + torsdag kl 10-15  i uge 28 - 30 samt lørdage i uge 26 - 32.

AarhusCARD

Gratis tur med AarhusCARD
www.aarhuscard.dk

#modelparkendanmark  #visitaarhus 

Adresse

Egå Møllevej 213

8250 Egå

Priser

AarhusCARD

Gratis

Tilbud

AarhusCARD

Relaterede produkter

Opdateret af: