Medina til Fri Fredag i Friheden

Medina til Fed Fredag

Foto: Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus. Medina giver koncert i Smilets By, når hun i år kommer til Fed Fredag i Friheden. Kom og vær med, når Danmarks ukronede popdronning viser nye sider af sig selv.
Adresse

Tivoli Friheden

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+ 45 86147300

Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus.

Når Medina afgiver koncert til Fed Fredag i Friheden, vil du med al sandsynlighed kunne synge med på langt størstedelen af de mange numre, som popstjernen præsenterer dig for. Du kommer dog til at opleve Medina på en ny måde, da synthesizere og effekter er pakket væk.

Medina afholder akustisk koncert i Friheden 

Der bliver i den grad skruet op for intimiteten, når Medina i 2020 drager ud på en landsdækkende akustisk tour. Til Fed Fredag i Friheden vil du kunne opleve Medinas nøgne stemme akkompagneret af akustiske instrumenter. Der er garanti for en hårrejsende oplevelse, når popikonet besøger Tivoli Friheden i slutningen af april 2020. 

Om Medina

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden.

Fed Fredag - gratis med AarhusCARD

Til Fed Fredag kan du opleve en lang række fede koncerter i Tivoli Friheden. Hvert år præsenterer Friheden et bredt program, hvor der både er noget for unge og gamle, uanset om du er til pop eller rock. Koncerterne starter omkring kl. 20.00.

AarhusCARD: Gratis entré (inkluderer ikke turbånd)

#tivolifriheden #fedfredag 

Adresse

Tivoli Friheden

8000 Aarhus C

Priser

Billetpriser

135 DKK

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af