Marselisløbet

Foto: VisitAarhus
Begivenheder
Begivenheder
Gå ikke glip af byens smukkeste løbeoplevelse i Marselisskoven langs vandet, når det årlige ODL Marselisløb for 49. år i træk skydes i gang ved åbningen af Aarhus Festuge.
Adresse

Tangkrogen

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@marselislobet.dk

Telefon:8614 5262

Overvær løbet som tilskuer, eller gør som tusindvis af andre motionister, og deltag i byens mest traditionsrige motionsløb lørdag den 29. august 2020.

Fest på Tangkrogen

Udover at Marselisløbet er lig med massevis af løbere på de smukke, traditionsrige løberuter, er der også lagt op til en byfest fuld af aktivitet og underholdning for alle på Tangkrogen i Aarhus. Det er derfor den perfekte anledning til at være sammen med venner, familie, studiekammerater eller kollegaer til denne årlige sommerfest og indlede Aarhus Festuge.

Motion for alle

Til ODL Marselisløbet kan alle være med. Om du har lyst til den klassiske 12-kilometersrute, den halvt så lange løberute eller gåruten. Også de yngste kan være med, da der vil være et 3 km’s børneløb, hvor alle børn til sidst vil få en T-shirt og en medalje.

ODL Marselisløbet bliver i år afviklet om formiddagen. Børneløbet bliver skudt i gang klokken 10.00, og klokken 11.00 går den officielle start.

Læs mere om løbet her.

#marselisløbet #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Tangkrogen

8000 Aarhus C

Åbningstider

29 Aug 20 / 29 Aug 20

Sat

11:00 -

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af