Marselisfestivalen

Gå ikke glip af byens smukkeste løbeoplevelse i Marselisskoven langs vandet, når den årlige QRGANIQUE Marselisfestival for 51. år i træk skydes i gang. 

I 2022 afholdes Marselisløbet for 51. gang og Marseliscykelløbet for 31. gang. Og du kan naturligvis være med til et brag af et arrangement. Det sker som altid fra Tangkrogen, hvor der er god plads.

Overvær løbet som tilskuer, eller gør som tusindvis af andre motionister, og deltag i byens mest traditionsrige motionsløb eller cykelløb. 

Fest på Tangkrogen

Udover at Marselisløbet er lig med massevis af løbere på de smukke, traditionsrige løberuter, er der også lagt op til en byfest fuld af aktivitet og underholdning for alle på Tangkrogen i Aarhus. Det er derfor den perfekte anledning til at være sammen med venner, familie, studiekammerater eller kollegaer til denne årlige sommerfest og indlede Aarhus Festuge.

Motion for alle

Til QRGANIQUE Marselisløbet kan alle være med. Om du har lyst til den klassiske 12-kilometersrute, den halvt så lange løberute eller gåruten. Også de yngste kan være med, da der vil være et 3 km’s børneløb.

Læs mere om løbet her.

#marselisløbet #visitaarhus #visitaarhusregionen