Oplev Lars Lilholt Band spille til Fed Fredag i Tivoli Friheden Aarhus

Lars Lilholt Band til Fed Fredag

Foto: Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus. Lars Lilholt Band kommer til Fed Fredag i Friheden. De indtager scenen med moderne folkemusik, og lader publikum skråle med på gamle klassikere.
Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+45 86147300

Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus.

Lars Lilholt er en gammel kending i den danske musikbranche. Efter sin succesfulde medvirken i 2015-udgaven af Toppen af Poppen, har Lars Lilholt dog fået ny relevans. Den gamle folk-rocker er blevet hip igen, også blandt de unge. 

Lars Lilholt og hans folkelige band

Holdet er det samme som sidste år, hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.
Lars Lilholt og Mads frembringer sammen den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band.
Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel til Fed Fredag i Tivoli Friheden.

Bandets historie

Bandet blev startet i 1983 og slog igennem på Roskilde Festival. Siden har de spillet kontinuerligt hvert år på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret. Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”

Fed Fredag - gratis med AarhusCARD

Til Fed Fredag kan du opleve en lang række fede koncerter i Tivoli Friheden. Hvert år præsenterer Friheden et bredt program, hvor der både er noget for unge og gamle, uanset om du er til pop eller rock. Koncerterne starter omkring kl. 20.00.

AarhusCARD: Gratis entré (inkluderer ikke turbånd)

#tivolifriheden #fedfredag 

Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Priser

Billetpriser

135 DKK

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af