Julehygge hos Villa Dining i Aarhus

Kreativ julehygge hos Villa Dining

Foto: Villa Dining
Begivenheder
Begivenheder
Kom i julestemning når Villa Dining omdanner restauranten til et kreativt jule-DIY-univers med julehygge, velsmag og kreativitet.
Adresse

Villa Dining

8240 Risskov

Gennem tre søndage i november og december, kan du sætte dig til rette i den gamle patriciervilla på Grenåvej og nyde en julefrokost tilberedt af villaens kokke, når Villa Dining traditionen tro byder indenfor til kreative julesøndage.

Julehygge med god mad og flotte juledekorationer

Når maden er spist, kan du give dig i kast med at lave årets juledekoration af de mange materialer, som restaurantchef og blomsterdekoratør, Liselotte Møller har fundet frem til dagens anledning.

Villa Dining stiller alle materialerne til rådighed sammen med kyndig vejledning fra Liselotte Møller, der også vil fortælle om årets tendenser indenfor julepynt, blomster og naturmaterialer.

Der bliver rig mulighed for at slippe din kreativitet løs med de mange forskellige materialer, og hvis du har et stykke yndlingsjulepynt, er du også mere end velkommen til at medbringe det og bruge det i din dekoration.

Gløgg og hjemmelavede julegodter

Eftermiddagen afsluttes med varm gløgg og hjemmelavede julegodter. Hele arrangementet inklusiv materialer koster 799 kr. pr. person.

#villadining #visitaarhus #juliaarhus

www.juleaarhus.dk

Adresse

Villa Dining

8240 Risskov

Åbningstider

22 Nov 20 / 22 Nov 20

søndag

13:00 - 17:00

29 Nov 20 / 29 Nov 20

søndag

13:00 - 17:00

06 Dec 20 / 06 Dec 20

søndag

13:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af