Køn vinterferie på Kvindemuseet

I vinterferien 2020 havde Kvindemuseet åbent alle dage og bød indenfor til vinterhygge og sjove aktiviteter for både store og små. Du kunne lære mere om køn og legetøj - og enda lave dit helt eget legetøj! Programmet nedenfor var gældende for Vinterferien 2020 på Kvindemuseet. 

På grund af covid-19 kan der være ændringer i åbningstider og program. Tjek altid stedets egen hjemmeside for nyeste information.

I gamle dage lavede mange børn selv deres legetøj, i dag køber vi det meste. I vinterferien kan I selv prøve kræfter med at lave jeres eget legetøj. Du kan også gå på skattejagt og få taget billeder i deres photobooth.

Aktiviteter i Vinterferien:

Legetøjsværksted
I Kvindemuseets legetøjsværksted kan I slippe kreativiteten løs og lave jeres eget legetøj. På værkstedet kan I lave handskedukker, snurretoppe af perler, påklædnings- og fingerdukker, papirmøller og små biler af træ.

Værkstedsbillet: 40 kr

Find garndukken - Skattejagt!
Gå på en spændende skattejagt efter små garndukker i udstillingen pigernes og drengenes historier. Følg skattekortet rundt i udstillingen og find garndukkerne, der har gemt sig mellem børnenes legetøj. I udstillingen kan du også gå på stylter og klæde dig ud som børn i gamle dage.

På jagt efter legens kulturhistorie
Hvad legede Mette med i 1900? Og hvad legede Nicky med i 1980’erne? Tag med på en rejse gennem den labyrintiske udstilling og find ud af, hvad piger og drenge legede med, da mormor var dreng.

Photobooth
Besøg fotostudiet og få foreviget dig selv med dit nye hjemmelavede legetøj. Du kan klæde dig ud som dreng og pige i gamle dage til lejligheden.

Kvindemuseet har også en fin museumscafé, hvor I kan afslutte besøget med en kop varm chokolade med flødeskum, inden I bevæger jer ud i kulden igen.

GRATIS ADGANG FOR BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

#kvindemuseet #vinterferie #visitaarhus