Kagefabrikken i Aarhus Teater

Aarhus Teater præsenterer publikum for Kagefabrikken. En spændende teaterforestilling som stikker til vores holdninger gennem en skarp fortælling om kager, sundhed og udfordringer.

 

Glæd dig til en skarpt krydret teaterforestilling der blæser flødeskummet af vores næsten umættelige interesse for bagværk.

I Kagefabrikken stikker dramatiker Christian Lollike fingrene i den glasur, vi pynter os med, når tingene går godt. For hvad sker der med empatien og tolerancen, når vi presses på vores brød og vores holdninger?

Løsningen er slankekager!

Mens DR blænder op for 10. sæson af Den Store Bagedyst præsenterer Aarhus Teater publikum for historien om en engang hyggelig kagefabrik, hvor alle kendte hinanden og havde det godt. Undtaget Niels, han har store problemer fordi sundhedshysteriet har fået folk til at skrotte kagerne, og nu truer en konkurs hans Kagefabrik. Der er dog håb forude da virksomhedskonsulenten Faxholm kommer. Nu skal Kagefabrikken trimmes og revitaliseres. De skal hjælpe menneskeheden med en sundere livsstil og løsningen er slankekager.

#aarhusteater #visitaarhus #visitaarhusregionen