Masser af aktivitet med Treasurehunter.dkTreasurehunter.dk i Aarhus

Guidet magnetfiskeri og ravjagt

Foto: Treasurehunter.dk
Begivenheder
Begivenheder
Tag med Treasurehunter på guidet magnetfisketur eller på ravjagt i naturen omkring Aarhus - det bliver helt sikkert en spændende skattejagt! 
Adresse

Vandværksvej 14

8220 Brabrand

Tag på en anderledes fisketur ved Brabrand Sø, hvor du fisker efter metaller i de naturskønne omgivelser nær Aarhus eller tag med på ravjagt ved Moesgaard Strand.

En magnetisk skattejagt for børn og voksne 

Før fiskeriet begynder, vil guide David Monrad forklare hvordan du griber magnetfiskeri an. Herefter får du rig mulighed for at prøve kræfter med sporten selv og alt det fornødne udstyr stilles til rådighed af Treasurehunter, som afholder turen. Bliver du helt bidt af oplevelsen, kan du efterfølgende også købe dit eget magnet fiskegrej, så du altid kan tage på jagt i de lokale vande.  

Turen henvender sig til personer i alle aldre, så tag familie og venner under armen og smut forbi til en sjov og anderledes dag. 

Ravjagt for skattejægere

På denne guidede aften-ravtur, skal du på opdagelse med ravlygte for at finde smukke ravstykker langs Moesgård Strand. Ravturen starter med en kort præsentation til ravjagt, hvorefter selve turen begynder. Guiden vil selvfølgelig hjælpe jer bedst muligt på vej i jagten på at finde rav.

Læs mere om turene og book her.

#treasurehunter #visitaarhus #visitaarhusregionen 

Adresse

Vandværksvej 14

8220 Brabrand

Åbningstider

06 Aug 20 / 06 Aug 20

Torsdag

10:00 - 11:30

28 Aug 20 / 28 Aug 20

Fredag

21:00 - 22:30

29 Aug 20 / 29 Aug 20

Lørdag

21:00 - 22:30

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af