Gorm's Pizza i Aarhus

Gorms Pizza

Foto: Gorm's Pizza i Aarhus
Spisesteder
Restauranter
Hos Gorm's bliver der lavet pizzaer i massevis og ikke kun i de traditionelle varianter. Menukortet byder nemlig også på mere fantasifulde og nordisk inspirerede sammensætninger. Derudover kan du også sætte tænderne i snacks, antipasti, desserter og sågar brunch i weekenden.
Adresse

Jægergårdsgade 6

8000 Aarhus C

Family dinner a la Gorm's

Om aftenen disker Gorm's op med deres "Italienertæv", hvor det bedste fra kortet deles af alle ved bordet som en ægte "Family Dinner", og der stoppes ikke før I siger stop.

Gorm's Pizza i Aarhus

Gorm's i Aarhus er placeret på den populære Jægergårdsgade, hvor du om sommeren kan nyde det pulserende gadeliv udenfor med en pizza og en cocktail. Du er også velkommen til at tage din computer eller dagens avis med og slå dig ned for at læse og arbejde på Gorm's indtil kl. 16.

Brunch på Gorm's

Lørdage og søndage fra 9:30 til 15:00 står i brunchens tegn på Gorm's, hvor du kan nyde klassiske brunchtraditioner med et twist. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning. Herlighederne er flankeret af gourmetpizze, hvor du i særdeleshed ikke må snyde dig selv for at smage en morgenmadspizza med æg, bacon og baked beans.

#gormspizza #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Jægergårdsgade 6

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdag

11:30 - 22:30

fredag

11:30 - 23:30

lørdag

10:00 - 23:30

søndag

10:00 - 22:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af