Dracula på Aarhus Teater

Dracula på Aarhus Teater

Foto: Aarhus Teater
Begivenheder
Begivenheder
Forestillingen er desværre aflyst på grund af coronavirus. Oplev en af gyserklassikernes helt store personligheder, når Dracula lister ind på Aarhus Teater. Det er Aarhus Teater og Den Jyske Opera, der med et historisk samarbejde vækker myten om Dracula til live gennem en stor musikalsk forestilling.
Adresse

Aarhus Teater

8000 Aarhus C

Forestillingen er desværre aflyst på grund af coronavirus.

Helt ny iscenesættelse

I Dracula brager det bedste fra operaens og teatrets verden sammen. Glæd dig til, når skuespillere møder et stort operakor, som gennem intenst drama og berømt kormusik illustrerer Draculas mytiske rejse gennem tiden.

Dracula skulle have haft premiere på Aarhus Teaters Store Scene den 29. april 2020 - men grundet coronavirus får forestillingen en ny spilleperiode, som bliver offentliggjort, når der er mere vished om situationen.

Myten om Dracula

Verden kender ham som grev Dracula, men hans rigtige navn var Prins Vlad. Han blev inspirationen for myten om vampyren Dracula fra den sene middelalder i det mørke og mystiske Transsylvanien. Dracula vokser op i en tid med voldsomme krige. Europa er truet af invasioner fra øst, og Draculas svar er at drukne store landområder i blod. Han mister sin elskede i krigene, og bliver gennem sorgen dømt til at rejse gennem århundreder i tørsten efter nyt blod …

#aarhusteater #dracula #visitaarhus

Adresse

Aarhus Teater

8000 Aarhus C

Priser

Billetpris

65 DKK - 450 DKK

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af